Опубліковано 06 жовтня 2021 року, 11:30

У Петропавлівці оновлюють стадіон опорного ліцею №2 

Поряд із Петропавлівським опорним ліцеєм №2 взялися облаштовувати сучасний стадіон. Працюють будівельники і важка техніка. Готують основу під заплановані спортивні майданчики. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

 «На Дніпропетровщині зводимо сучасні стадіони у селах і селищах. А ще оновлюємо дві великі арени у Кривому Розі. Крім цього, триває модернізація пришкільних спортмайданчиків. У Карпівці, Апостоловому, Перещепиному, Петропавлівці», – зазначив Валентин Резніченко.   

На Петропавлівському стадіоні буде два футбольні поля – велике й мале. З’явиться волейбольно-баскетбольний майданчик, тенісний корт, легкоатлетичні доріжки, смуга перешкод. Усі спортивні зони будуть з професійним штучним покриттям.

Вздовж бігових доріжок розмістять глядацькі трибуни. Територію огородять, встановлять освітлення.

«Стильній відремонтованій школі пасуватиме сучасний стадіон. Нині якраз працюємо над його облаштуванням», – сказав виконроб Володимир Гищак. 

Підрядники на етапі підготовчих робіт. Улаштовують шар дренажу. Працює будівельна техніка – самоскиди, екскаватори, бульдозери.

Реконструкцію розпочали за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Щиро тішиться і раз у раз поглядає як проходять роботи вчитель фізкультури ліцею №2 Руслан Глянько. Каже, в школі є гуртки ігрових видів спорту. Зможе заохотити займатися більше дітей.

«Легкоатлетичні доріжки дуже порадують. Нам їх завжди не вистачало. Це наша з колегою мрія. Готуватися до змагань з дітьми доводилося на центральному стадіоні нашого селища. Тепер буде своя сучасна тренувальна база», –  розповів Руслан Глянько.    

Юний футболіст Іван Омельчук каже, мріє побачити на новому спортмайданчику поле з професійним покриттям. Із задоволенням ганятиме м’яча з однокласниками.

«Хочеться, щоб стадіон був великий. Ще обов’язково, щоб там був майданчик для гри у волейбол, баскетбол, футбол», – висловив побажання десятикласник Іван Омельчук. 

«Має вийти круто. Ми в очікуванні. Школа наша дуже спортивна. Виграємо багато змагань. Тому новий майданчик стане у нагоді», – додав учень Петропавлівського ліцею №2 Владислав Кузнєцов. 

В опорному ліцеї навчаються 600 учнів. Усі – мешканці Петропавлівської громади.

У розпалі підготовчі земляні роботи

Стадіон буде окрасою оновленого Петропавлівського ліцею №2

У поміч будівельникам важка техніка

Після закінчення робіт школярі зможуть займатися різними видами спорту

 А ще тренуватися та змагатися


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux