Опубліковано 29 березня 2017 року, 14:30

Спеціальна комісія продовжує перевіряти комунальні дороги, відремонтовані у 2016-му, - Валентин Резніченко
Спеціальна комісія при ДніпроОДА продовжує інспектувати дороги Дніпропетровщини, відремонтовані наприкінці 2015-го та у 2016 році. Цього разу побували у Нікополі. Як пройшла перевірка і що виявила комісія – далі.

«Ми зробили акцент на капітальному ремонті комунальних доріг. Якість робіт перевіряє спеціальна комісія. Профільні фахівці, представники ОДА та громадськість вже проінспектувала 117 доріг. На 12 виявили недоліки. Виправлятимуть їх підрядники власним коштом. Це прописано в договорах. Термін – до 1 травня», - повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Вулицю Херсонську у Нікополі капітально відремонтували наприкінці 2016 року. На цій дорозі дуже інтенсивний рух легкового та вантажного автотранспорту. Після зими у деяких місцях просів асфальт й утворилися ями. Сюди вирушила інспекція з перевіркою.

«Взяли зразки асфальту. На перший погляд, його товщина відповідає нормам. Детальний аналіз складу буде проводити лабораторія. За 10 днів матимемо остаточні результати», - розповів інженер технагляду державного підприємства «Жилком» Петро Коваленко.

Перевіряє якість доріг спеціальна комісія. У її складі спеціалісти технагляду, ДніпроОДА, експерти лабораторного аналізу та громадські активісти.

«Ми можемо на власні очі побачити проведений ремонт і оцінити його якість. Разом із фахівцями робимо висновки, які потім заносяться у спеціальний протокол», - сказала громадська активістка Вероніка Коміссар.

Експертна комісія вже перевірила 117 доріг. На 12 ділянках знайшла недоліки. Загалом експерти перевірять 170 автошляхів.


Вулицю Херсонську у Нікополі відремонтували у 2016 році.


Тут дуже інтенсивний рух автотранспорту.


Після зими на деяких ділянках дороги утворилися ями. Тому спеціальна інспекція приїхала з перевіркою.


Склад асфальтового покриття визначатимуть у лабораторії. Для цього за допомогою спецтехніки вирізали невелику частину дороги.


Зразки відправлять на дослідження. Результати будуть за 10 днів.


Якщо лабораторний аналіз виявить порушення технології, підрядник власним коштом перероблюватиме проблемні ділянки дороги.


Перевіряє якість доріг спеціальна комісія. До неї увійшли спеціалісти технагляду, ДніпроОДА, експерти лабораторного аналізу та громадські активісти. «Ми можемо на власні очі побачити проведений ремонт і оцінити його якість. Разом із фахівцями робимо висновки, які потім заносяться у спеціальний протокол», - сказала громадська активістка Вероніка Коміссар.


Комісія вже перевірила 117 доріг. На 12 ділянках були виявлені порушення. Загалом експерти перевірять 170 автошляхів.





Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux