Опубліковано 17 липня 2024 року, 15:00

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення фунцій робочого органу

Дніпропетровська обласна державна адміністрація відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02.07.2024 №Р-276/0/3-24 “Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу” проводить відкритий конкурс.

Конкурс проводиться відповідно до статті 44 Закону України “Про автомобільний транспорт” та пунктів 14-21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081.

Метою проведення конкурсу є створення конкурентного середовища та визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) що буде залучене за договором для організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходить за межі території Дніпропетровської області.

Найменування організатора конкурсу: Дніпропетровська обласна державна адміністрація.

Найменування об’єкта конкурсу: 

  • Діяльність претендента, що забезпечить належне організаційне забезпечення і підготовку матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Дніпропетровської області, виконання функцій з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу, паспортів автобусних маршрутів загального користування, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, аналізу виконання перевізниками, які стали переможцями попередніх (попереднього) конкурсів (конкурсу) з перевезення пасажирів, умов укладених (наданих) договорів або дозволів, та інших матеріалів.

Умови конкурсу:

І. Кваліфікаційні вимоги до учасників

  1. Наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту.
  2. Досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень.
  3. Наявність необхідного матеріально-технічного та програмного забезпечення для підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходить за межі території Дніпропетровської області, підготовки паспортів автобусних маршрутів загального користування, аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізників-претендентів умовам конкурсу та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.
  4. Наявність власного (або орендоване в установленому законодавством порядку) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу.
  5. Досвід з організації або проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень.

ІІ. До участі у конкурсі не допускаються юридичні особи, які:

  1. Перебувають в процесі припинення юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства України;
  2. Визнані в установленому порядку банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство в порядку, встановленому чинним законодавством України;
  3. Подали для участі в конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію;
  4. Не мають фахівців та досвід роботи менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
  5. Не мають відповідного матеріально-технічного та програмного забезпечення;
  6. Надають послуги з перевезень;
  7. Провадять діяльність на ринку транспортних послуг;
  8. Представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
  9. Мають заборгованість з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
  10. Не мають власного чи орендованого приміщення.

ІІІ. Для участі в конкурсі претендент подає такі документи:

  1. Заяву про участь у конкурсі за зразком згідно з додатком.
  2. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, сформований відповідно до законодавства.
  3. Копію Статуту (Положення).
  4. Довідку про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів, витяг з інформаційної системи органів ДПС щодо статусу розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами, засвідченим керівником підприємства (організації).
  5. Копію договору оренди чи документи, що підтверджують право власності на приміщення.
  6. Довідку про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника.
  7. Довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту, з фінансової та юридичної діяльності, та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, а також копії документів, що підтверджують освітньо-кваліфікаційний рівень.
  8. Довідку Державної служби України з безпеки на транспорті або Відділу державного нагляду (контролю) у Дніпропетровській області Державної служби України з безпеки на транспорті про відсутність (наявність) ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів автобусами.
  9. Довідку відділу банкрутства Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) що підприємство (організація) не визнано банкрутом та не порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб’єкта господарювання.

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі: 

  • 18 год.00хв. 15 серпня 2024 року.

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі:

  • Управління транспорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
  • Адреса: 49004, м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 2 к. 202.
  • Режим роботи: понеділок – четвер з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 13.45; п’ятниця з 9.00 до 16.45, перерва з 13.00 до 13.45; субота та неділя – вихідні дні.

Документи подаються у конверті, на якому зазначається повне найменування юридичної особи – претендента, адреса та напис “Заява на участь у конкурсі з визначення підприємства (організації), що буде залучене за договором для організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять територією двох або більше територіальних громад та не виходять за межі території Дніпропетровської області” [DOCx]


Місце, дата і час початку проведення засідання конкурсного комітету

  • м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 1, к. 322, 20 серпня 2022 року об 11 год.00хв.
  • Початок реєстрації учасників о 10год.30хв.

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу:

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux