Опубліковано 27 березня 2017 року, 13:30

На Дніпропетровщині навчатимуть виживанню в екстремальних ситуаціях
Зупинити кровотечу, захиститися від нападника, зорієнтуватися на місцевості – цьому навчатимуть на курсах з цивільної оборони. Проект презентували на Дніпропетровщині і вже провели перші заняття. Головна мета курсу – підготувати цивільне населення до дій в надзвичайних ситуаціях.

Гучне виття сирени – символ того, що негайно треба бігти в укриття. Саме так розпочалася презентація проекту з цивільної оборони. Його ініціював центр підготовки молоді та військових «Patriot Tactical School». Півроку досвідченні тренери з України, Грузії, Ізраїлю та США працювали над розробкою тем та практичних занять проекту.

«Створили 5 тематичних курсів: перша домедична допомога, основи самозахисту, орієнтування на місцевості, навички володіння зброєю та виживання в екстремальних ситуаціях. Пройти підготовку може кожен бажаючий. Ми орієнтуємося на молодь, колишніх військових та активне населення», - розповів радник голови ДніпроОДА з питань меддопомоги учасникам АТО та старший інструктор проекту «Patriot Tactical School» Денис Сурков.

Інструктор Антон відпрацьовує основи самозахисту. Це один із модулів, який буде включений до курсу фізпідготовки. Окрім нього учасникам пропонують бігові вправи та заняття з кросфіту.

«Кросфіт розвиває не тільки фізичну силу та витривалість, а й характер. Головне завдання – виконати всі вправи комплексу. Розпочинатимемо із легких і по зростаючій йтимемо до складних», - сказав інструктор Антон Воскобойник.

Для кожного напрямку – професійний інструктор.

«Кожна людина має чітко розуміти, що їй робити в екстремальних ситуаціях: куди іти, що із собою брати, як організувати інших людей. Разом із цим проект розрахований на патріотичне виховання молоді. Це той резерв, який може стати на захист своєї країни. Тому команда Валентина Резніченка підтримує такі ініціативи», - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

Детальну інформацію про проект та телефони для запису на курси можна знайти на сайті організації http://www.trainingcenterpatriot.com.


Теоретична інформація від тренерів у справжньому бомбосховищі.


Серед слухачів чоловіки, жінки та навіть діти.


«Ми орієнтуємося на молодь, колишніх військових та активне населення», - розповів радник голови ДніпроОДА з питань меддопомоги учасникам АТО та старший інструктор проекту «Patriot Tactical School» Денис Сурков.


Організатори розробили 5 тематичних курсів: перша домедична допомога, основи самозахисту, орієнтування на місцевості, навички володіння зброєю та виживання в екстремальних ситуаціях.


Як захистити себе, не вступаючи у контактний бій – навчать на курсі з фізичної підготовки. Рукопашний бій, біг та кросфіт – складові модулю.


«Кросфіт розвиває не тільки фізичну силу та витривалість, а й характер. Головне завдання – виконати всі вправи комплексу. Розпочинатимемо із легких і по зростаючій йтимемо до складних», - сказав інструктор з фізпідготовки Антон Воскобойник.


Навчатимуть на курсі досвідчені тренери з України, Грузії, Ізраїлю та США.


«Кожна людина має чітко розуміти що їй робити в екстремальних ситуаціях: куди іти, що із собою брати, як організувати інших людей. Разом із цим проект розрахований на патріотичне виховання молоді. Це той резерв, який може стати на захист своєї країни. Тому команда Валентина Резніченка підтримує такі ініціативи», - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux