Опубліковано 10 березня 2023 року, 12:00

Це моє життя, моє майбутнє: Геннадій виграв грант за програмою «єРобота» і придбав сучасну стоматологічну установку   

Стоматолог Геннадій у професії вже більше 30 років. Нині на пенсії, але не може полишити справу усього свого життя. Більше року тому відкрив свій невеличкий кабінет. А згодом виграв грант за програмою «єРобота» на розвиток бізнесу. За ці кошти придбав сучасне і багатофункціональне обладнання. Воно допоможе ще якісніше та ефективніше лікувати пацієнтів.   

За державною програмою «єРобота» усі бажаючі можуть отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу – від 50 до 250 тис грн. Для цього – надіслати заявку через портал «Дія» та розробити бізнес-план. Найцікавіші проєкти отримають фінансування.   

 «Програма стала успішною у нас в області. Відкриваються підприємства у сфері промисловості, торгівлі, медицини, сільського господарства. Створено більше півтисячі робочих місць. Якщо ретельно підійти до розробки бізнес-плану та мати гарну банківську історію, є всі шанси отримати кошти», – зазначила начальниця відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Алла Кефель. 

Про державну програму «єРобота» Геннадій дізнався від друзів. Подав заявку влітку. Та вже незабаром його проєкт схвалили.    

«Пішов до Ощадбанку, мені все порахували. Зібрав документи. Мій запит розглянули у Центрі зайнятості. Швидко розробив бізнес-план. Зазначив, що мені необхідна стоматологічна установка, і все – більше питань не було. За умовами гранту мені потрібно було працевлаштувати дві людини, що я і зробив»,  розповів Геннадій. 

Лікар отримав від держави 250 тис грн. За ці кошти придбав сучасну та багатофункціональну стоматологічну установку. Свою стару він віддав на потреби ЗСУ, тому потребував нового обладнання.

«Ніколи не брав участі у державних програмах. Та чомусь був впевнений, що все вийде. Це дуже велика допомога для розвитку малого бізнесу. Мені цю суму ніде було взяти», – розповів Геннадій.  

Каже: до нього звертається багато людей. Юрій – один із постійних клієнтів. Чоловіку зробили зліпок зубів для виготовлення протезу.

«Він чудовий лікар, робить все якісно. Радий, що його справа пішла вгору. І для пацієнтів це великий плюс», – зазначив Юрій.

Переселенців та захисників Геннадій лікує безкоштовно. Бо попри все бажає допомогти людям. Каже: стоматологія – справа усього життя.

«Мій професійний стаж – більше 30 років. Мені подобається, чим я займаюся, бо відразу бачу результат. Це моє життя, моє майбутнє», – поділився лікар. 

Цьогоріч за програмою «єРобота» заявку подали більше 100 мешканців Дніпропетровщини.















 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux