Опубліковано 04 липня 2018 року, 14:30

АТОвців із родинами запрошують на безкоштовну прогулянку на каяках

ДніпроОДА разом із волонтерами організовує для АТОвців безкоштовний сплав на каяках. На прогулянку запрошують всією родиною. Сплав безпечний, цікавий та не вимагає спеціальних знань або фізичної підготовки.  Як приєднатися, під час прес-конференції розповіла начальник управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«Сплав на каяках організовуємо для АТОвців третій рік поспіль. Це сімейний відпочинок - хлопці приходять із дружинами, дітьми. Ми вирішили не влаштовувати ніяких змагань та не встановлювати рекордів. Просто дамо можливість бійцям провести час з родиною, побути на природі, насолодитися літом та гарним настроєм», - зазначила Наталія Шуліка.

Маршрут прогулянки готують неважкий. Учасники стартують на набережній та обійдуть Монастирський острів – подивляться на вечірнє місто та водоспад. На воді проведуть три-чотири години, матимуть й час на перепочинок.

«Спеціальна фізична підготовка або знання не потрібні. Ніхто не народжується в човні з веслом в руці. Достатньо короткого інструктажу – і всі швидко освоюються, - запевняє  співзасновник каяк-центру «Дніпро» Павло Балабанов. - Каяки дуже стійкі, розраховані навіть на морську хвилю. Перевернути їх можна, але тільки якщо спеціально для цього постаратися. Всі учасники обов’язково будуть у рятувальних жилетах». 

Сплавлятимуться АТОвці з родинами невеличкою групою – 30-35 людей. Приєднатися до прогулянки можуть й діти від трьох-п’яти років.

«Ми всією родиною брали участь у сплаві на каяках вже двічі. Із нами був і шестирічний син Максим, - розповів АТОвець Дмитро Шматко. - Враження неможливо передати, це потрібно спробувати: сісти в човен, побути з природою, побачити з води зовсім інше місто. Це величезне задоволення і чудова психологічна розрядка»

Сплав на каяках відбудеться 13 липня. Записатися можна в управлінні з питань учасників АТО ДніпрОДА за телефоном 068-679-89-61.

Цьогоріч планують організувати ще два сплави на каяках – у серпні та вересні.

Наталія Шуліка: "Сплав на каяках організовуємо для АТОвців третій рік поспіль. Це сімейний відпочинок "

Павло Балабанов: "Спеціальна фізична підготовка або знання не потрібні"

Дмитро Шматко: "Сплав на каяках - це величезне задоволення і чудова психологічна розрядка".

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux