Опубліковано 20 серпня 2018 року, 10:30

Завершуємо реконструкцію школи №6 у Жовтих Водах – Валентин Резніченко

Дніпропетровська ОДА завершує реконструкцію школи №6 у Жовтих Водах. Підрядники вже замінили вікна і двері. Закінчують оздоблювати фасад, ведуть роботи всередині приміщення. Сучасні умови створюють вперше за 30-річчя закладу. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Створення сучасного простору у школах – завдання Президента України Петра Порошенка. На Дніпропетровщині реконструюємо понад 30 опорних та основних шкіл. Закладом єврозразка стане школа №6, яка знаходиться в найбільш густонаселеному районі Жовтих Вод. Ремонтні роботи в ній розпочалися влітку 2017-го і вже добігають кінця», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Школу відкрили 30 років тому. За весь цей час її підтримували лише поточним ремонтом. Проте нагальних проблем він не вирішував: дах протікав, а з вікон дуло. Масштабний ремонт вчителі називають не інакше, як подарунок долі.

«Від старої будівлі залишилися тільки стіни. Нові підлога, стеля, енергоефективні світильники, сучасні коридори, стильний дизайн, різнобарвні двері. Ми про таке й не мріяли», – сказала заступник директора школи Ольга Ковальчук. 

На сьогодні підрядники вже замінили всі вікна, двері й санвузли. Утеплили дах, облаштували електромережу, опалення й вентиляцію. Завершують оздоблювати фасад панелями червоного, синього, жовтого й зеленого кольорів.

«Найбільше приваблює яскраве забарвлення школи. Напевно, завдяки цьому чимало дітей захоче тут навчатися. Школа набуває нового іміджу – і це круто», – поділилася враженнями десятикласниця Ліза Аврашова. 

У класах пофарбували стіни, уклали лінолеум, встановили яскраві двері. У коридорах монтують підвісну стелю.

«Школа міняється кардинально. Раніше це була звичайна сіра будівля – зараз її не впізнати. Хочеться, аби діти скоріше зайшли в оновлену школу й насолоджувалися її красою. Освітнє середовище має неабияке значення для виховання. Від цього залежать розвиток і світогляд дитини», – вважає місцева мешканка Ірина Самофат. 

У місті працюють десять шкіл. №6 – одна з найбільших. Олена Новодранова приведе сюди свого сина-першачка. І не тільки тому, що школа поруч із домівкою. 

«Хочемо ходити до сучасної й теплої школи, щоб дитина навчалася із задоволенням. З 1 вересня стартує нова українська школа. Тож і ми навчатимемося по-новому», – переконана мама. 

Завершити капремонт підрядники планують цьогоріч.

Оновлений заклад відкриє свої двері для 1 тисячі учнів. Під одним дахом працюють школа й Центр позашкільної роботи на 12 гуртків. 


ДніпроОДА ремонтує та реконструює понад 30 шкіл регіону.

 Одну з них...

 ... у Жовтих Водах.

«Від старої будівлі залишилися тільки стіни. Нові підлога, стеля, енергоефективні світильники, сучасні коридори, стильний дизайн, різнобарвні двері. Ми про таке й не мріяли», – сказала Ольга Ковальчук.

 Школі – 30 років.

Капремонт – вперше.

 Підрядники вже замінили всі вікна…

…двері…

…санвузли.

«Найбільше приваблює яскраве забарвлення школи. Напевно, завдяки цьому чимало дітей захоче тут навчатися. Школа набуває нового іміджу – і це круто», – поділилася враженнями десятикласниця Ліза Аврашова.

У класах пофарбували стіни…

…уклали лінолеум…

 …встановили яскраві двері.

 У коридорах…

 …монтують підвісну стелю.

 «Школа міняється кардинально. Раніше це була звичайна сіра будівля – зараз її не впізнати. Хочеться, аби діти скоріше зайшли в оновлену школу й насолоджувалися її красою», – каже Ірина Самофат.

Роботи – на фініші.

Олена Новодранова приведе до школи №6 свого сина-першачка.

Завершення капремонту заплановане на 2018-й.

В оновленому закладі навчатиметься 1000 учнів.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux