Опубліковано 22 травня 2019 року, 10:30

Завершуємо будівництво сучасної сільської амбулаторії у селі Південне Нікопольського району – Валентин Резніченко

Затишна одноповерхова будівля, зведена «з нуля». Всередині – світлі теплі кабінети і сучасне обладнання, надворі – комфортне подвір’я з тротуарною плиткою. Така амбулаторія з’явиться у селі Південне Нікопольського району. Її «з нуля» зводить Дніпропетровська облдержадміністрація. Нині вже готова «коробка» будівлі, завершуються внутрішні роботи, незабаром – встановлять обладнання. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

«На Дніпропетровщині будуємо 14 сільських амбулаторій, чотири – вже відкрили. Це типові будівлі європейського зразка. У кожній – комфортні кабінети і сучасне обладнання», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Будівництво – і в селі Південне Нікопольського району. Роботи – вже на фініші.

«Амбулаторія буквально «виросла» за лічені місяці. Нині будівля вже повністю готова – зведені стіни, утеплений фасад, підведені всі комунікації. Всередині – укладена підлога, облаштована стеля, на фініші – облицювання стін», – сказав в.о. голови сільської ради Олександр Кривицький.

 Секрет оперативності – в сучасних технологіях будівництва. Амбулаторію створили зі швидкомонтованих конструкцій. Вона буде теплою та комфортною.

«Це буде дійсно сучасний медичний заклад. Він повністю доступний. Сучасне обладнання дозволить обслуговувати людей на найвищому рівні – швидко та професійно. Ми вже отримали всі прилади, ось-ось завершаться роботи і будемо встановлювати. Дуже радіємо цьому», – зазначила сімейний лікар Південної амбулаторії Наталія Заскока.

 В амбулаторії працюватиме сімейний лікар, медсестри та водій. Для немісцевого спеціаліста у будівлі передбачене житло – із кухнею, спальнею і вітальнею.  

Медзаклад обслуговуватиме понад 1 тис. людей.

«Я отримую допомогу у нашому селі. У нас гарні спеціалісти. Але хотілося б більш комфортні умови. Нинішня амбулаторія застара. Дуже рада, що будують нову. Їздити до міста вкрай не зручно, а так у нас буде власний сучасний медзаклад», – сказала мешканка Південного Надія Недзвецька. 

«Я мешкаю у цьому селі з народження. Навіть не очікувала, що таке будівництво можливе. Амбулаторія дуже потрібна. І онуки можуть захворіти, і нам потрібні лікарі», – зазначила місцева мешканка Любов Руденко.

 Загалом в Україні будують 512 таких амбулаторій.

Затишна одноповерхова будівля, зведена «з нуля»

Це амбулаторія у селі Південне Нікопольського району

 Її «з нуля» зводить Дніпропетровська облдержадміністрація

Нині вже готова «коробка»

Завершуються внутрішні роботи

 Олександр Кривицький: Амбулаторія буквально «виросла» за лічені місяці»

Секрет оперативності – в сучасних технологіях

 Амбулаторію створили зі швидкомонтованих конструкцій

Наталія Заскока: «Це буде дійсно сучасний медичний заклад. Він повністю доступний. Сучасне обладнання дозволить обслуговувати людей на найвищому рівні – швидко та професійно»

  В амбулаторії працюватиме сімейний лікар, медсестри та водій

Для немісцевого спеціаліста у будівлі передбачене житло

 Надія Недзвецька: «Дуже рада, що будують нову. Їздити до міста вкрай не зручно, а так у нас буде власний сучасний медзаклад»

 Медзаклад обслуговуватиме понад 1 тис. людей

Любов Руденко: «Я мешкаю у цьому селі з народження. Навіть не очікувала, що таке будівництво можливе. Амбулаторія дуже потрібна»

Загалом в Україні будують 512 таких амбулаторій

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux