Опубліковано 16 квітня 2018 року, 11:00

#запросиособливогодруганафутбол – Марина Порошенко та Андрій Павелко презентували флешмоб

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком презентували благодійний флешмоб #запросиособливогодруганафутбол, присвячений проведенню фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок 2017/2018. Фінал відбудеться 24 травня у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

За словами Марини Порошенко, для України велика честь приймати найпрестижніший футбольний турнір – фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2018, адже це показник довіри до нашої держави з боку європейських партнерів. «Я впевнена, що Київ гідно зустріне фіналісток, а це можуть бути команди з Англії, Німеччини та Франції», - зазначила Перша леді.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко наголосив: «Фінал Ліги чемпіонів в Києві – це позитивні враження, які асоціюватимуть нашу державу у різних куточках планети з якісною організацією яскравого футбольного свята».

 «Це чудова можливість надихнути дітей та юнацтво яскравим прикладом світових футбольних зірок. Розвиток жіночого футболу є одним з головних пріоритетів діяльності Федерації футболу України. Ми активно підтримуємо усі ініціативи, спрямовані на залучення у футбол дівчат, починаючи з раннього віку», - сказав він.

Фонд Порошенка разом із Федерацією футболу України започаткували благодійний флешмоб #запросиособливогодруганафутбол для того, щоб українські діти мали можливість побачити красу справжнього європейського футболу під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.

Марина Порошенко вручила перші 200 благодійних квитків дітям з особливими освітніми потребами, дітям воїнів АТО, дітям-переселенцям зі Сходу України та Криму, а також юним талантам дитячо-юнацьких футбольних шкіл.

Також дружина Президента звернулася до всіх небайдужих громадян, до соціально активного бізнесу та до футбольних фанатів із проханням підтримати цей флешмоб, придбати квитки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок та подарувати їх своїм особливим друзям.

Окрім квитків, діти отримали подарунки від Федерації футболу України та відвідали майстер-клас професійних футболісток на стадіоні Навчально-тренувального комплексу імені Віктора Баннікова.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux