Опубліковано 30 березня 2017 року, 18:00

Як почати бізнес у 15 років та заробити перші гроші: у ДніпроОДА успішний бізнесмен дав поради старшокласникам
Чи можна почати бізнес у 15 років? Працювати на когось чи одразу заснувати власну справу? Як заробити перші гроші, не виходячи з дому? Відповіді на ці питання старшокласники області дізнавалися від засновника web Studio iFish, власника 50 інтернет-проектів Юрія Бошникова. Історією успіху надихалися 350 підлітків. Вони – учасники Клубу молодого лідера, організованого ДніпроОДА.

«Я завжди хотів бізнес. Дізнався про веб-дизайн. Розумів, що можу продавати такий продукт. Але не знав, як його зробити. Звернувся до свого друга: «Давай спробуємо!». Спочатку все було складно, але в підсумку вийшло», - розповідає Юрій Бошников про те, як розпочав власний бізнес.

Нині веб-студії Юрія вже майже 9 років. Він власник 50 інтернет-проектів та автор книги «5 гарантованих способів, як заробити на своєму сайті». Сьогодні історією свого успіху ділився зі старшокласниками у ДніпроОДА.

«Я розповім, чи можна заробляти в 15 років, працювати на дядю або заснувати власну справу, - поділився Юрій Бошников. - Я почав працювати з 19 років. Не знав, що в такому віці можна відкривати щось своє, не було людини, яка могла б мені це розповісти. Хочу, щоб інші не повторювали мої помилки».

Послухати Юрія Бошникова приїхало 350 школярів зі всієї області. Формат зустрічі вийшов легкий та невимушений. Діти ставили багато питань, отримували практичні поради.

«Я цілеспрямований. Хочу стати відомим відео-блогером. Сьогодні виступає людина, яка багато досягла і може вказати на мої помилки. Такі історії успіху надихають», - розповів учасник зустрічі, учень кам’янського ліцею Дмитро Ясманович.

Зустрічі Клубу молодого лідера – традиція, яку команда Валентина Резніченка започаткувала кілька місяців тому. Хлопці та дівчата вже спілкувалися з успішними IT-шниками та бізнесменами.

«Важливо стимулювати дітей до розвитку, допомагати їм визначитися із професією. Команда Валентина Резніченка вносить креатив у навчання школярів. Ми організовуємо зустрічі 10-класників з успішними людьми, які можуть дати корисні поради. Один з наступних спікерів школи – радник голови ДніпроОДА Дмитро Дубілет», - розповіла радник очільника області Ольга Горб.


Послухати історію успіху Юрія Бошникова у ДніпроОДА зібрався повний зал.


Юрій Бошников: "Хочу поділитися власним досвідом, щоб інші не повторювали мої помилки".


У хлопців та дівчат було безліч запитань.


Цікавилися, як планувати день та зібрати успішну бізнес-команду.


Спікер давав практичі поради.


Дмитро Ясманович: "Історію успіху надихають".


Ольга Горб: "Наступна зустріч Клубу молодого лідера - вже незабаром".



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux