Опубліковано 01 червня 2016 року, 16:30

Все краще – дітям: майже для 2-х тисяч дітлахів організували святкову програму у дніпропетровському цирку
Близько 2-х тисяч дітлахів з Дніпропетровщини, які живуть в прийомних родинах та дитячих будинках сімейного типу, відсвяткували День захисту дітей в цирку. Веселі ігри, розваги з аніматорами, виступ духового оркестру. Для малюків підготували цікаву програму. Про це повідомили в службі у справах дітей облдержадміністрації.


До цирку запросили дітей з усіх куточків Дніпропетровської області.


Перед виставою у цирку, малюків розважали аніматори. Веселі ігри та спілкування з друзями не дали маленьким гостям сумувати. Ніхто не залишився без уваги.


За музичний супровід свята відповідали духовий оркестр та молоді співаки. Вони виконали багато сучасних хітів.


На обличчях дітей з’являлися не тільки посмішки, а й яскраві малюнки. Метелики, національні прапорці, квіти. Кожен обрав собі сюжет до душі.


«Сьогодні по всій області святкують День захисту дітей. До цирку ми запросили дітлахів з дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, малюків під опікою. Підготували цікаву розважальну програму, солодощі, подарунки. Ми хочемо, щоб діти відчули святкову атмосферу та весело провели час. Діти – це наше майбутнє, наша надія. Важливо пам’ятати про це щодня», - зазначив начальник служби у справах дітей Дніпропетровської ОДА Віктор Візир.


До святкування долучились близько 200 дітей учасників АТО.


До цирку прийшли сестри Байдачні. Поліна, Софія та Іра розповіли, що їм надзвичайно сподобались аніматори. «Нам підняли настрій клоуни. Вони дуже веселі й смішні. Цікаво було гратися разом. Ми дуже любимо цирк, тож раді такому святу», - поділилися враженнями дівчата.


Для дітей підготували ланчі. Та фаворитом виявилася цукрова вата.


«Дітям дуже сподобалось свято, вони з нетерпінням чекали на поїздку до цирку. Приємно, що проводяться такі заходи», - розповіла Галина Жовта з селища Кринички. У дитячому будинку сімейного типу жінка виховує одразу десятьох дітлахів від 4 до 18 років. На свято привезла усіх. Каже, що цирк подобається всій родині. Старші чекали на свято не менше малюків.


Гучні оплески та щирі дитячі посмішки. Нова програма дніпропетровського цирку «Дива» прийшлась до душі не тільки дітям, а й батькам.
Святкували сьогодні в усіх населених пунктах регіону. Нині на Дніпропетровщині проживає понад 550 тисяч дітей.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux