Опубліковано 14 лютого 2020 року, 12:49

Вперше за вісім років очільник області провів особистий прийом громадян у Жовтих Водах

Земельні ділянки та соціальне житло для учасників АТО/ООС, ремонт місцевої ДЮСШ, реконструкція басейну дитсадка, зниження тарифів на водопостачання. Голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко провів особистий прийом громадян у Жовтих Водах. Вперше за вісім років місцеві мешканці мали можливість звернутися по допомогу у вирішенні проблем особисто до очільника області.  Загалом направили 19 звернень.

 «Жовті Води – прекрасне місто із майже 50-тисячним населенням. Але за останні вісім років сюди жодного разу не приїздив із офіційним візитом очільник області. Виправляю це. У планах на 2020 рік – відвідати усі міста області, щоб нікого не залишити без уваги», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Одразу із кількома питаннями звернувся до Олександра Бондаренка АТОвець Олександр Скуба. Серед них – виділення соціального житла для учасників бойових дій, допомога у працевлаштуванні ветеранів, надання щорічної матеріальної допомоги, а ще – отримання земельних ділянок. Чоловік двічі звертався до місцевої влади, щоб йому виділили  2 гектари землі, але двічі отримав відмову.

«У Жовтих Водах дуже гостро стоїть питання виділення земельних ділянок учасникам АТО. Кажуть, що в місті немає земель сільськогосподарського призначення. Також складна ситуація із пошуком роботи, відсутні будь-які програми, які допомогли б ветеранам повернутися до нормального життя після війни. Жодному учаснику бойових дій не виділялася  і грошова допомога»,  сказав Олександр Скуба.

Олександр Бондаренко зазначив – нині в області працюють над комплексною програмою реабілітації учасників АТО/ООС. Також Дніпропетровська облдержадміністрація вже запропонувала головам міст нову програму із забезпечення житлом АТОвців-черговиків. Щоб отримати грошову допомогу на лікування, очільник області порадив зернутися до обласної комісії.

Із колективною скаргою прийшла до Олександра Бондаренка ініціативна група. Мешканці Жовтих Вод кажуть – у місті завищені тарифи на водопостачання та водовідведення.

«У місті дуже погана якість води. Лабораторні дослідження показали, що вона не відповідає санітарним нормам. Знаємо, що у такому випадку тариф має бути знижений на 20%, але його навпаки підвищили. Зараз ми змушені платити просто «захмарні» кошти»,  сказала місцева мешканка Наталя Легур.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації пообіцяв вивчити ситуацію та розібратися в економічній обґрунтованості тарифів.

Загалом очільник області отримав 19 звернень із соціальних та житлово-комунальних питань.

Вперше за 8 років у Жовтих Водах – особистий прийом громадян очільником області

«Жовті Води – прекрасне місто із майже 50-тисячним населенням. Але за останні вісім років сюди жодного разу не приїздив із офіційним візитом очільник області. Виправляю це», - Олександр Бондаренко.

Загалом направили 19 звернень

Переважно – із соціальних та житлово-комунальних питань

Ініціативна група прийшла із колективною скаргою

Місцеві обурені завищеними тарифами на водопостачання

Олександр Бондаренко пообіцяв розібратися, чи дійсно тарифи економічно обгрунтовані

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux