Опубліковано 27 листопада 2017 року, 12:30

Відтепер пенсіонерів Слобожанської громади обслуговують у сучасному сервісному центрі
Мешканців Слобожанської об’єднаної громади обслуговують в осучасненому сервісному центрі. Ремонт приміщень для прийому пенсіонерів зробили силами громади. Відтепер тут створені всі умови для швидкого оформлення пенсії в одному місці. Приміщення зробили зручним та комфортним, у тому числі – для людей з особливими потребами. Про це повідомив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

«Держава робить все, аби максимально наблизити адмінпослуги до людей. Відкриття оновленого сервісного центру – чудовий приклад тісної співпраці ОТГ та пенсійного фонду. Завдяки успішній децентралізації у громадах з’являються додаткові кошти для розвитку власної інфраструктури, створення віддалених робочих місць працівників різних держустанов та оновлення центрів обслуговування громадян», – зазначив Олег Кужман.

Раніше, щоб оформити пенсію, мешканцям Слобожанської громади доводилось декілька разів ходити в різні інстанції. Тепер це питання можна вирішити просто у сервісному центрі.

Це стало можливим після осучаснення колишньої приймальні громадян та перетворення її у сервісний центр. Кошти на ремонт приміщень, де приймають громадян, виділила громада, силами району закупили меблі та комп’ютери. Пенсійний фонд допоміг оновити кабінети для персоналу.

«У громаді 3,5 тисячі пенсіонерів, деякі з них – із особливими потребами. Оновлений сервісний центр – чудовий приклад максимального наближення послуг до кожного мешканця», – зазначив голова Слобожанської селищної ради Іван Камінський.

«Приємно, що держава піклується про людей. Тепер і черг немає, і набагато зручніше стало. Тут взагалі царські хороми зробили», – задоволено посміхається пенсіонерка Валентина Артикуленко.

На сьогодні в об’єднаних громадах Дніпропетровщини створено 23 віддалених робочих місця для працівників пенсійного фонду. Вони приймають громадян у ЦНАПах.

«Ми прагнемо створити такі сервісні центри навіть у найвіддаленіших куточках України. Дніпропетровщина – лідер, на якого мають рівнятися інші регіони. Тут у громадах вже створено декілька десятків таких точок доступу. Це дуже зручно – людям не треба їхати до районного центру – всі питання пенсійного забезпечення вони можуть вирішити за місцем проживання», – підкреслив голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний.

Загалом сервісний центр обслуговує 22,5 тисячі пенсіонерів – мешканців Слобожанської громади та населених пунктів Дніпровського району.


У Слобожанському осучаснили сервісний центр обслуговування громадян


Приміщення зробили зручним і для людей з особливими потребами


У центрі створені всі умови для швидкого оформлення пенсії


«Оновлений сервісний центр – чудовий приклад максимального наближення послуг до кожного мешканця», – Іван Камінський


Тепер пенсіонерам не треба по декілька разів ходити в різні інстанції – всі питання пенсійного забезпечення можна вирішити просто у сервісному центрі


«Приємно, що держава піклується про людей. Тут взагалі царські хороми зробили», – Валентина Артикуленко


У сервісному центрі облаштували комфортну залу для очікування,..


..зробили зручне інформаційне табло


Олексій Зарудний: «Дніпропетровщина – лідер, на якого мають рівнятися інші регіони. Тут у громадах вже створено декілька десятків таких точок доступу»


Сервісний центр обслуговує 22,5 тисячі пенсіонерів – мешканців Слобожанської громади та населених пунктів Дніпровського району
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux