Опубліковано 30 серпня 2021 року, 11:30

«Велике будівництво», оновлення електромереж, підготовка до опалювального сезону: публічний звіт Дніпропетровської ОДА

На Дніпропетровщині «з нуля» будують дві траси та оновлюють місцеві дороги.  У різних куточках області реконструюють стадіони. В регіоні осучаснюють електромережі. Міста та райони завершують підготовку до опалювального сезону. Про це на публічному звіті розповів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Максим Беспальчук.

«В області стало більше на два сучасні об’єкти. Оновили стадіони у селищі Дніпровське Кам’янського району та у селі Придніпровське на Нікопольщині. Тепер це сучасні арени – із повнорозмірними футбольними полями та біговими доріжками», сказав Максим Беспальчук.

Завершується реконструкція шкільних стадіонів у Карпівці, Апостоловому та Перещепиному, додав заступник голови Дніпропетровської ОДА. У розпалі також оновлення стадіонів у Новомосковську та Кривому Розі. Роботи – за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«На Дніпропетровщині «з нуля» будують дві траси. Одну – на Київ, іншу – в обхід Дніпра. Це одні з наймасштабніших дорожніх проєктів в області»,  зазначив Максим Беспальчук.

Максим Беспальчук каже – в регіоні ремонтують і місцеві автошляхи. Зокрема, оновлюють найдовшу вулицю Павлограда – Дніпровську.

«В області проходить «Велике оновлення мереж». Реконструюють високовольтну повітряну лінію. Ділянка – від Придніпровської ТЕС до підстанції «Вузлова». Там встановлюють нові опори та замінюють дроти»,  розповів заступник голови Дніпропетровської ОДА.

У Кривому Розі встановили 72-метровий флагшток. Навколо створили невеличкий сквер. У День Державного Прапора України на флагшток підняли величезний синьо-жовтий стяг – 12 на 18 метрів.

«Обласним коштом придбали 7 одиниць комунальної техніки. Вона  для прибирання вулиць влітку та взимку. Машини відправляться до міст Верхівцеве, Кривий Ріг, Дніпро. А ще  Червоногригорівської, Царичанської, Томаківської, Лозуватської громад»,  сказав Максим Беспальчук.

Міста та райони області завершують підготовку до опалювального сезону. Комунальники перевіряють комунікації, лагодять несправні теплові та водопровідні мережі, ремонтують котельні. Вже виконали 80% запланованих робіт.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux