Опубліковано 07 вересня 2017 року, 12:30

В трьох селищах Криничанського району вперше за десятки років відремонтували центральні вулиці – Валентин Резніченко
В Криничанському районі вперше з радянських часів капітально ремонтують дороги. Цього року оновили центральні вулиці сел Кринички, Зоря та Затишне. У селі Болтишка роботи ще ведуться. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Дороги області не ремонтувалися роками. В маленьких населених пунктах не вистачало фінансування інколи навіть на латання ям. Цього року по всій Дніпропетровщині капітально ремонтуємо 160 шляхів. Оновлюємо й чотири вулиці Криничанського району», – розповів Валентин Резніченко.

Новий асфальт отримала вулиця Героїв Чорнобиля в Криничках. Раніше на головній артерії селища, де знаходяться школи, дитячі садочки, лікарня, стадіон, були суцільні ями. Ні ходити, ні їздити було неможливо, кажуть місцеві.
«Дорога була страшна. Коли вулицю почали ремонтувати та зрізали верхній шар, то вона була для нас ідеальна порівняно зі старою. А коли уклали новий асфальт, шлях для водіїв став як в Європі. Таке ми бачили тільки по телевізору», - поділився мешканець селища Віталій Яценко
.
Разом з відремонтованою дорогою по вулиці Лесі Українки село Зоряотримало нове життя. Діти не можуть натішитися сучасним шляхом, весь вільний час катаються на роликах, велосипедах та скейтах. Невдовзі в селі вперше за 20 років з’явиться крамниця.

«Зробили дуже хорошу дорогу в самому центрі. Ми вирішили відкрити магазин. Тут в нас будуть і продукти, і господарчі товари, щоб мешканцям було зручно» - розказала приватний підприємець Олена Кірієнко.

Кардинально змінилася також дорога провулку Шкільний в Затишному. Це головний в’їзд у селище, який з’єднує всі його чотири вулиці. До того ж там знаходиться школа та амбулаторія.

За словами директора школи Тетяни Зеленської, на дорозі були ями, в яких стояла вода. «До школи діти приходили завжди брудні по коліна. Сьогодні і до нас дійшла цивілізація», - зазначила директор
.
«Це гарний приклад для нас, яка повинна бути дорога. Дякуємо команді Резніченка, що зробили нам таку європейську дорогу», - поділився голова сільради Олександр Бугай.



В трьох селищах Криничанського району вперше за десятки років відремонтували центральні вулиці


Новий асфальт отримала вулиця Героїв Чорнобиля в Криничках


«Коли уклали новий асфальт, шлях для водіїв став як в Європі», - поділився мешканець селища Віталій Яценко


Разом з відремонтованою дорогою по вулиці Лесі Українки село Зоря отримало нове життя


«Мені подобається тепер кататися по новому асфальту. Дорога супер!»


Невдовзі в селі вперше за 20 років з’явиться крамниця


Кардинально змінилася також дорога провулку Шкільний в Затишному


«Це гарний приклад для нас, яка повинна бути дорога. Дякуємо команді Резніченка, що зробили нам таку європейську дорогу», - поділився голова сільради Олександр Бугай


На відремонтовану дорогу – 5-річна гарантія
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux