Опубліковано 30 квітня 2022 року, 09:30

Українські зірки влаштували мистецьку акцію «Життя переможе» у Дніпровському метро

Станція «Вокзальна» дніпровської підземки на вечір перетворилася на мистецьку сцену. Туди «висадився» музичний десант із українських зірок. Пісні заспівали Pianoбой та гурт «Воплі Відоплясова». Публіку підбадьорювали жартами і гумористи Студії «Квартал 95»: Валерій Жидков, Юрій Великий, Валентин Міхієнко. Акцію «Життя переможе» влаштували, аби підтримати військових та мешканців Дніпропетровщини.

«Війна не в змозі спинити  життя. Підтримати область піснями і гумором приїхали гурт «Воплі Відоплясова», Pianoбой та гумористи-кварталівці», – зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Для проведення мистецької акції артисти обрали дніпровську «підземку» – місце, де люди укриваються під час тривоги.

«Сьогодні метро – найкраще місце для концертів. Це абсолютна безпека. Ми, артисти, звертаємося до людей. Маємо об’єднатися та допомагати армії, одне одному. Заради нашої Перемоги. За час війни ми всі зрозуміли цінність життя близьких. А ще – цінність існування нашої країни, нашої пісні, нашого слова», – сказав лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

Співак Дмитро Шуров підкреслив: це у мирні часи він – Pianoбой. А зараз – просто рядовий піаніно-волонтерського батальйону.

«Ми в нескінченному турі військовими частинами, госпіталями. Сьогодні вирішили зробити концерт для звичайних мешканців. Впевнений: їхній дух серйозно піднімемо виступами. Наша головна мета – досягти почуття єднання. Відчуття, що ми всі – частина Перемоги», – розповів співак Дмитро Шуров.

Для продюсера, сценариста, коміка Валерія Жидкова виступати в метро – новий досвід. Каже, трохи хвилюється. Та бачить, що люди позитивно налаштовані. А емоції глядача дають друге дихання.

«Зібралися у творчу групу в перші ж дні війни. Дали областями понад 30 концертів. У такі важкі часи гумор допомагає не з’їхати з глузду. Коли бачимо, як військові реагують на наші жарти, як сміються від душі, регочуть зі сльозами, заряджаємося енергією. Хочеться працювати, підтримувати хлопців своєю творчістю», – сказав Валерій Жидков.

Подивитися на виступи зірок зібралися відвідувачі дніпровського метро. В очікуванні улюблених артистів згуртувалися й разом затягнули «Ой, у лузі червона калина».

«Музика – те, що допомагає людям у такий складний час. Вона реально рятує всіх нас. Дуже здивована, що артисти у війну виступають і їм не страшно. Дають безкоштовні концерти. Це круто», – поділилася глядачка, переселенка з Харкова Маря Храпатова.

Загалом виступи українських зірок подивилися декілька сотень людей.

У Дніпрі українські артисти влаштували акцію

Локацією для виступів обрали метро

Підтримували людей піснями,..

..підбадьорували жартами

Для містян це чудова нагода відволіктися,..

..доторкнутися до мистецтва,..

..відчути себе частинкою єдиного цілого

У дніпровській «підземці» зібралися сотні людей

Це був історичний момент

Українці згуртувалися навколо пісні

Разом співали,..

..сумували,..

..сміялися

Разом переживаємо за країну

Разом наближаємо Перемогу


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux