Опубліковано 16 серпня 2018 року, 12:30

Уклали новий асфальт ще на чотирьох вулицях Солонянського району – Валентин Резніченко

В Солонянському районі коштами обласного бюджету капітально відремонтували чотири дороги. Оновлені вулиці – з якісним асфальтом. На кожну – п’ятирічна гарантія. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, на Дніпропетровщині капітально ремонтуємо дороги всередині населених пунктів. За три роки оновили майже 500 вулиць по всій області, нині  реконструюємо ще близько 130», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

В Солонянському районі цьогоріч коштами обласного бюджету оновили чотири дороги. З якісним покриттям – вулиця Кащеєва у селі Військовому.

«Ця дорога побудована ще в 70-ті роки минулого сторіччя. В місцевому бюджеті коштів для її капітального оновлення не було. Ми звернулись до облдержадміністрації за підтримкою – і вулицю оновили. Дуже вдячні. Тут проживає багато молодих сімей, дітей та пенсіонерів», – зазначила голова Військової сільської ради Олена Плахота.  

Нова дорога тепер і в селі Микільське-на-Дніпрі. Її оновили – вперше в історії.  

«Радості – до сліз! Діти катаються на велосипедах, мами  з колясочками гуляють. Дощ пройшов, а ми можемо пройти спокійно, немає калюж та грязюки», – радіє мешканка Микільського-на-Дніпрі Лідія Пастушенко. 

«Вулиця Кооперативна сполучає декілька основних вулиць та виходить до Дніпра», – сказав Микільський сільський голова Віталій Копильцов.  

Капітально відремонтовані вулиці в селах Котлярівка і Павлівка.

«Після опадів тут завжди були калюжі. Тут мешкає багато дітей, в школу йти було не зручно поганою дорогою. А зараз наша вулиця відповідає своїй назві – вона дійсно нова. Після капремонту в нас усе ніби ожило!», – сказала мешканка вулиці Нова села Павлівка Любов Козінь.   

Гарантія на капремонт – 5 років. Всі недоліки підрядники виправлятимуть власними коштами.

В Солонянському районі оновили ще чотири дороги

З якісним покриттям – вулиця Кащеєва у селі Військовому

Олена Плахота: «Ця дорога побудована ще в 70-ті роки минулого сторіччя. В місцевому бюджеті коштів для її капітального оновлення не було. Ми звернулись до облдержадміністрації за підтримкою – і вулицю оновили»

Нова дорога – і в Микільському-на-Дніпрі

Лідія Пастушенко: «Радості – до сліз! Діти катаються на велосипедах, мами  з колясочками гуляють. Немає калюж та грязюки»

Капремонт – і у селах Котлярівка…

…та Павлівка

Любов Козінь: «Тут мешкає багато дітей, в школу йти було не зручно поганою дорогою. А зараз наша вулиця відповідає своїй назві – вона дійсно - Нова!»

Оновлення доріг – обласними коштами

Гарантія від підрядника – 5 років


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux