Опубліковано 18 лютого 2020 року, 10:02

У Жовтих Водах реконструюють одну з найстаріших вулиць міста

Замість «розбитого» асфальту – сучасна зона відпочинку. У Жовтих Водах реконструюють бульварну частину вулиці Богдана Хмельницького. Обласним коштом оновлять дорожнє покриття, встановлять ліхтарі та лавки. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Прагнемо, щоб Дніпропетровщина розвивалася збалансовано та гармонічно. Щоб інфраструктурні проєкти втілювалися не тільки у великих населених пунктах, а й у різних куточках області. Для нас важливі усі міста, села та селища. У 2020-му збудуємо та реконструюємо більше сотні різноманітних об’єктів – це і навчальні заклади, і лікарні, і стадіони, і дороги, – сказав очільник регіону Олександр Бондаренко. – Після реконструкції вулиці Богдана Хмельницького у середмісті Жовтих Вод з’явиться гарний та сучасний бульвар, де зможуть відпочивати місцеві мешканці зі своїми родинами».

Вулиця Богдана Хмельницького –  одна з найстаріших у Жовтих Водах. Її декілька разів ремонтували, але з часом покриття «зносилося» та все покрилося ямами.

 «Цю вулицю почали забудовувати майже одночасно зі створенням міста. Тоді вона була центральною, але і зараз нею дуже люблять прогулюватися і молодь, і пенсіонери. Дуже вдячні обласній владі, що підтримали її реконструкцію. Після завершення робіт це буде прекрасне місце відпочинку – справжній подарунок для наших жителів», – сказав міський голова Володимир Абрамов.

Реконструкцію вулиці розпочнуть вже навесні 2020 року. Замінять дорожнє покриття на проїзній частині, а пішохідну зону оздоблять бруківкою. Також зроблять освітлення, встановлять лавки та висадять кущі.

Нині у Жовтих Водах мешкає близько 50 тисяч жителів.

У Жовтих Водах реконструюють одну з найстаріших вулиць міста

Оновлять бульварну частину вулиці Богдана Хмельницького

 «Прагнемо, щоб Дніпропетровщина розвивалася збалансовано та гармонічно. Щоб інфраструктурні проєкти втілювалися не тільки у великих населених пунктах, а й у різних куточках області», - Олександр Бондаренко

Замість старого асфальту буде новеньке покриття та бруківка

«Цю вулицю почали забудовувати майже одночасно зі створенням міста. Дуже вдячні обласній владі, що підтримали її реконструкцію. Після завершення робіт це буде прекрасне місце відпочинку – справжній подарунок для наших жителів», –Володимир Абрамов

Також зроблять освітлення та встановлять лавки

Роботи планують розпочати вже навесні 2020-го

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux