Опубліковано 07 вересня 2017 року, 15:30

У Соборній райраді Дніпра відкрили буккросинг – Юрій Голик
У Соборній районній раді Дніпра відкрили буккросинг. Більше ста книжок для креативної бібліотеки – подарунок ДніпроОДА. Є класика, сучасна література і новинки, що можуть зацікавити працівників установи та її відвідувачів.

«Продовжуємо нашу гарну традицію – облаштування буккросингів по всій області. Сьогодні даруємо книжки Соборній районній раді Дніпра, це вже дев’ята «народна бібліотека», яку ми поповнюємо. Людина, що читає – завжди переможе людину, яка лише дивиться телевізор. Це особливо важливо на фоні нескінченного потоку інформації, що ллється з усіх боків. Головне – читати правильні твори і бути розумними», - зауважив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Полиці буккросингу в Соборній районній раді наповнені цікавою літературою. На неї тут уже давно чекали.

«Ще під час встановлення полиць багато співробітників цікавились, коли вже будуть книги. Така ініціатива для нас дуже важлива і корисна, оскільки Соборний район переважно студентський і тут багато молоді. Освічена молодь – запорука розвитку нашої держави», - поділився голова Соборної районної у місті Дніпрі ради Артем Тімарєв.

Працівники райради розглядають книжки. Обрати є з чого: тут і класика – вітчизняна та зарубіжна, і новинки. Приділили увагу й вивченню іноземних мов: на полицях – англійський і польський словники.

«Читання – моя слабкість. У стрімкому світі сучасних технологій, коли ми постійно кудись біжимо, приємно, якщо можна на хвилинку зупинитись та почитати якусь гарну книгу», - розповіла головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Денисенко.

Соборна районна рада знаходиться на площі Шевченка, 7. Скористатися буккросингом можуть усі бажаючі. Головне правило – на місце взятої книги треба поставити іншу.



У Соборній райраді Дніпра відкрили буккросинг


На полицях - більше сотні книжок


"Людина, що читає – завжди переможе людину, яка лише дивиться телевізор. Це особливо важливо на фоні нескінченного потоку інформації, що ллється з усіх боків. Головне – читати правильні твори і бути розумними", - Юрій Голик


Асортимент літератури - на будь-який смак: тут і класика...


І новинки


"Соборний район переважно студентський і тут багато молоді. Освічена молодь – запорука розвитку нашої держави", - Артем Тімарєв


для тих, хто вивчає іноземні - словники


"Приємно, якщо можна на хвилинку зупинитись та почитати якусь гарну книгу", - Олена Денисенко


Головне правило – взяв почитати - постав іншу


Буккросинг у Соборній райраді на площі Шевченка, 7
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux