Опубліковано 09 квітня 2019 року, 11:30

У Нікополі «з нуля» зводимо сучасний спорткомплекс з басейнами – Валентин Резніченко

У центральному парку Нікополя «з нуля» зводять спорткомплекс.  Там будуть перші в місті басейни та тренажерна зала. Підрядники вже вирили котлован для одноповерхової будівлі, нині проводять бетонні роботи. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.  

«Розвиваємо спортивну інфраструктуру на Дніпропетровщині – таке завдання Президента України Петра Порошенка. Зокрема, у Дніпрі реконструювали стадіон «Олімпійські резерви», у Слобожанському збудували новий спорткомплекс, облаштували міні-футбольні поля зі штучним покриттям у Юр’ївці, Кам’янському, Васильківці, Солоному. Нині будуємо ще один спорткомплекс – у Нікополі», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Спорткомплекс облаштовують у центральному парку Перемоги. Підрядники вже вирили котлован, залили бетонну «чашу». У новій будівлі буде два басейни: один для дорослих, інший - для дітей.

 «Басейн для дорослих буде розміром 25 на 14 метрів, на чотири доріжки. Дитячий – 9 на 12 метрів. Поруч облаштуємо роздягальні, душові та спортивну залу з тренажерами. Зробимо і паркувальний майданчик», – розповів прораб підрядної організації Владимир Носик.

Місцеві такому будівництву радіють. Найбільше очікують на басейн, адже нині у 100-тисячному Нікополі займатися плаванням ніде.

«Давно мріяли про басейн. Нас підтримала область. Радіємо, що містяни матимуть сучасні умови для тренувань», – сказала начальник управління молоді та спорту міської ради Нікополя Таїсія Мамонтова.  

 «Все життя мешкаю у Нікополі. Раніше тут був басейн, ще моя мама там займалася. Але він давно не працює. Нам потрібен новий, хотіла б свою дитину відвести на плавання», – сказала місцева мешканка Катерина Василенко. 

Будівництво – обласним коштом.

У центральному парку Нікополя «з нуля» зводять спорткомплекс

Там будуть перші в місті басейни і тренажерна зала

Підрядники вже вирили котлован для одноповерхової будівлі

Нині проводять бетонні роботи

Таїсія Мамонтова: «Давно мріяли про басейн. Нас підтримала область. Радіємо, що містяни матимуть сучасні умови для тренувань»

Місцеві такому будівництву радіють

Катерина Василенко: «Все життя мешкаю у Нікополі. Раніше тут був басейн, ще моя мама там займалася. Але він давно не працює. Нам потрібен новий, хотіла б свою дитину відвести на плавання»

Будівництво – обласним коштом

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux