Опубліковано 19 грудня 2018 року, 12:30

У Дніпропетровській ОДА відомий журналіст Матвій Ганапольський презентує іронічну книгу про власне життя

Народився у Львові, переїхав до Москви, повернувся до Києва. Матвій Ганапольський – вельми неординарна фігура в українському медіапросторі. 22 грудня він завітає до Дніпропетровської ОДА і презентує автобіографічну книгу «Смайлики». Розповість про свій досвід роботи на телебаченні і згадає кумедні випадки із життя. На гостину запрошуються всі бажаючі, реєстрація обов’язкова. 

 «Дніпропетровська ОДА давно перетворилася з офіційної адміністративної будівлі на місце зустрічі тисяч людей. Тут проходять творчі вечори з письменниками, акторами, поетами і навіть футболістами. А за три дні завітає Матвій Ганапольський, якого знають як журналіста, радіо- і телеведучого, режисера», – зазначила радник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб.  

В облдержадміністрації Ганапольський представить книгу іронічних оповідань. Сам автор вважає збірку легкою, доброю і кумедною. 

«Це автобіографія, написана у глумливій формі. У ній – дві повісті: перша – про мого собаку, друга – про першу поїздку до Ізраїлю. Також до книги увійшли гумористичні оповідання про мою роботу на телебаченні», – розповів автор. 

Матвій Ганапольський народився у Львові, у 70-х роках переїхав до Москви, де працював у театрі, на ТБ та радіо.

«Через неможливість перебування в нинішній Росії» у 2014-му повернувся до Києва. Каже, столиця України для нього – дім, почуття до якого особливі.

Через два роки Ганапольський отримав українське громадянство. Називає це важливою віхою у своєму житті.

Голос Матвія Ганапольського добре відомий слухачам радіостанцій «Ехо Москви», «Радіо Вєсті», радіо «Ера», а також глядачам грузинського телеканалу «ПІК», кримськотатарського телеканалу ATR, каналу NewsOne. Наразі він ведучий політшоу на «Прямому».

Свою роботу у прямому ефірі називає складною, адже ведучий має постійно тримати формат та аудиторію. Передачі веде  українською та російською мовами.

Поспілкуватися, взяти автограф та сфотографуватися з Матвієм Ганапольським можна вже цієї суботи, 22 грудня о 18:00. Вхід вільний, попередня реєстрація – тут.

Місце зустрічі: Дніпро, пр. О.Поля, 1, облдержадміністрація, перший поверх, велика зала. 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux