Опубліковано 23 липня 2019 року, 14:30

У Дніпрі відкрили фотовиставку, присвячену АТОвцям-музикантам

5 героїв та 15 світлин. У Дніпропетровській облдержадміністрації відкрили фотовиставку, присвячену лауреатам фестивалю «Пісні, народжені в АТО». Це талановиті музиканти з різних куточків області. Переглянути виставку можна до 23 серпня.

«Нова виставка – частина проекту «Заради них», який втілюємо вже третій рік. Сюжети та герої ніколи не повторюються. Цього разу ми вирішили поєднати цей проект із фестивалем «Пісні, народжені в АТО». На світлинах - п’ятеро лауреатів фесту. Фотосесію для бійців зробили у червні, безпосередньо на концерті у Дніпрі», - розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

Кривий Ріг, Нікополь, Вільногірськ, Солоне. На фотографіях  - АТОвці з різних міст Дніпропетровщини. Є серед учасників і батько загиблого бійця – Олександр Головко.

«На фестивалі було дуже легко працювати із хлопцями. Вони були зібрані, думали про концерт, швидко «відкривалися» мені. На виставці є як постановочні фото, так і зроблені під час виступів учасників», - сказав фотограф Ігор Співак. 

За словами організаторів, головна мета проекту «Заради них» – показати, що після війни життя не закінчується, а починає грати новими барвами.

«Такі проекти дуже важливі для бійців. Після повернення з війни багато хто не може знайти себе у цивільному житті. Участь у виставках та фестивалях допомагає хлопцям соціалізуватися», - зазначив учасник фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Сергій Цигіпа. 

Переглянути фотовиставку можна до 23 серпня у холі Дніпропетровської ОДА за адресою: м. Дніпро, просп. Поля, 1. Вхід вільний.

У Дніпропетровській ОДА відкрили нову фотовиставку

На світлинах – 5 лауреатів фесту «Пісні, народжені в АТО»

«Нова виставка – частина проекту «Заради них», який втілюємо вже третій рік. Сюжети та герої ніколи не повторюються», - начальниця управління з питань учасників АТО Наталія Шуліка

Батько загиблого учасника АТО – Олександр Головко

Перший зліва - ветеран окремої танкової Криворізької бригади Сергій Копчик

Начальник кінологічної служби Нацгвардії України Олександр Сухарський

На світлинах у правому стовпчику - начальник військового оркестру Олександр Жарій

«На виставці є як постановочні фото, так і зроблені під час виступів учасників», - фотограф Ігор Співак

Переглянути виставку можна до 23 серпня

«Участь у таких проектах як виставки та фестивалі допомагає хлопцям соціалізуватися», - учасник фестивалю «Пісні, народжені в АТО» Сергій Цигіпа

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux