Опубліковано 18 листопада 2021 року, 13:00

У  Дніпрі розпочався Міжнародний економічний форум DEF-2021

Найбільша економічна подія регіону стартувала у Дніпрі. Перший день Міжнародного форуму DEF-2021 проходить у спорткомплексі «Олімпійські резерви». Серед учасників успішні бізнесмени, підприємці, інвестори, аналітики, економісти. Про це повідомив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов. 

«Рецепти успіху від керівників величезних корпорацій, компаній та холдингів. Цінні поради від експертів-економістів. Спікери з України, ЄС, США, Канади, Туреччини. Бізнес делегації з 25 країн світу. Все це – про DEF-2021», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов. 

Передбачено чотири дискусійні панелі. Ключова тема першого дня форуму – Українська і світова економіка: стимули зростання після пандемії. А ще говоритимуть про ефективне урядування, бізнес-стратегії, інновації. Дискутуватимуть й про те, як реалізувати потенціал України.

«Об‘єднуємо понад 8 тис підприємців з усієї країни. Маємо 25 регіональних представництв. 80% з них фокусують діяльність на експорті. Дніпропетровщина – один із найважливіших для нас областей. Індустріальне серце України. Успіх цього регіону дуже важливий»,– сказав президент Торгово – промислової палати України Геннадій Чижиков.

Він додав, що потрібно презентувати Україну у світі як державу з величезними науковими й промисловими можливостями. А ще приділяти стратегічну увагу освіті. 

Про головні виклики для бізнесу та як їх подолати розповідатимуть власник групи компаній Біосфера Андрій Здесенко, власниця компанії STEKLOPLAST Наталія Єремєєва, директор з економіки та фінансів «ІНТЕРПАЙП» Денис Морозов, голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі, підприємець Руслан Шостак, СЕО групи компаній «АЛЛО» Максим Раскін.

«Радий, що в Україні відбуваються такі форуми. Моя місія сьогодні просувати ідею нової індустріалізації. Потрібно розбудовувати сучасну інфраструктуру та створювати інноваційні виробництва», – вважає голова наглядової ради групи компаній «Ефективні інвестиції» Ігор Ліскі.

У перший день форум зібрав майже 400 учасників. Усі з сертифікатами про вакцинацію від COVID-19 або негативними ПЛР-тестами.

«Велика частка наших підприємств з Дніпра та області. Тому підтримуємо економічний форум. Це важлива платформа для побудови діалогу між підприємцями, владою, експертами. Зустрічі, які збирають багато фахових людей, дозволяють знаходити спільні рішення для розбудови окремого регіону і України в цілому»,– розповіла виконавча директорка Спілки українських підприємців Катерина Глазкова. 

За два дні форуму пройдуть десятки дискусій, семінарів, лекцій та конференцій від більш ніж 100 спікерів. На одному великому майданчику – представники влади, бізнесу та експерти.

Детальний розклад заходу – тут.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux