Опубліковано 05 лютого 2018 року, 10:30

У 2017-му на Дніпропетровщині втілили близько 20 проектів для молоді – Валентин Резніченко

Клуб молодого лідера, школи молодих вчених, скаутські й козацькі табори, дебатні турніри, патріотичні екскурсії, молодіжні форуми, фестивалі, конференції та тренінги. У 2017 році ДніпроОДА втілила близько 20 молодіжних проектів.  Загалом за рік в області відбулося понад тисячу подій за участю молоді. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Втілюємо на Дніпропетровщині програми для молоді, ініційовані Президентом України Петром Порошенком. Це і виховання молодих лідерів, і підтримка молодих вчених. Влітку організовуємо для школярів та студентів скаутські й козацькі табори. У 2017-му стартував унікальний патріотичний проект, аналогів якому немає в Україні – екскурсії «Шляхами Героїв». Загалом за рік реалізували майже два десятки молодіжних проектів», – зазначив Валентин Резніченко.

У 2017-му для підлітків та молоді Дніпропетровщини організовували  форуми та фестивалі, конференції та політичні дебати  – загалом більше тисячі яскравих подій.

«Двері ДніпроОДА завжди відкриті для молодих активістів та юних креаторів. Готові підтримати їхні слушні пропозиції. Більше половини молодіжних заходів у 2017 році були ініційовані саме молоддю», – підкреслив очільник області.

Старшокласникам – окрема увага. Близько 2 тисяч школярів стали учасниками Клубу молодого лідера та зустрілися з відомими людьми, які поділилися секретами свого успіху. Ще близько 6 тисяч – відвідали патріотичні екскурсії «Шляхами героїв». Під час одноденного туру діти з усієї області знайомилися з життям справжньої бойової частини, героїкою воїнів, відвідували Музей АТО та Алею пам’яті у Дніпрі.

Нині у районах та громадах Дніпропетровщини діють понад 40 молодіжних центрів. На їх базі проводять тренінги з неформальної освіти. Там хлопцям та дівчатам допомагають набути корисних навичок та знайти своє місце в суспільстві.

Під час літніх канікул хлопців та дівчат захоплюють поїздки у скаутські та козацькі табори. Намети, заняття спортом та навчання традиційним козацьким бойовим мистецтвам. А ще – екскурсії мальовничими місцями та знайомство з пам’ятками історії і культури краю.

Понад 20 унікальних талановитих підлітків поділилися своїм баченням майбутнього з учасниками всеукраїнській конференції тинейджерів «Завтра_2037». Власні проекти представили юні винахідники, математики, хіміки, програмісти, співаки та поети.

Бажаєте долучитися до молодіжного руху чи запропонувати власний молодіжний проект? Звертайтеся до управління молоді і спорту ДніпроОДА: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 70 або за телефоном (056) 770 67 17.

У 2017 році в області реалізовано близько 20 молодіжних проектів
У Клубі молодого лідера проходять зустрічі із відомими та успішними людьми
Для молоді проводять конкурси молодих вчених..

..та різноманітні тренінги
У 2017-му стартував унікальний проект – «Шляхами героїв». Школярі відвідували справжню бойову частину,..
..Алею пам’яті..
..та Музей АТО у Дніпрі
Патріотичні зустрічі старшокласників із АТОвцями та волонтерами відбувалися і в школах області
На всеукраїнській конференції тинейджерів «Завтра_2037» унікальні талановиті підлітки ділилися з учасниками своїм баченням майбутнього
Влітку хлопців та дівчат захоплюють поїздки у скаутські та козацькі табори
У 2017-му три молодіжні центри Дніпропетровщини були визнані кращими в Україні

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux