Опубліковано 15 серпня 2017 року, 14:30

Цьогоріч на ремонт доріг Дніпропетровщини з Держбюджету виділено більше мільярда гривень – Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман
У 2017-му на капітальне відновлення доріг Дніпропетровщини виділено з Держбюджету понад 1 млрд грн. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки в область. Він, зокрема, перевірив хід ремонту запорізького шосе.

«Це черговий об’єкт, який будуємо в рамках реконструкції національних доріг. Цьогоріч на дорожні роботи у Дніпропетровській області виділено з Держбюджету більше мільярда гривень. Ще 150 мільйонів – плануємо виділити. Тепер слід ефективно використати ці кошти. Тут усе залежить від того, як організована робота зі стратегічного відновлення шляхів, що руйнувалися десятиліттями», – зауважив Володимир Гройсман.

Ходом ремонтних робіт на запорізькій трасі Прем’єр залишився задоволений.

«Нам треба більше залучати ресурсів, аби завершувати вже розпочаті проекти та починати нові», – додав Голова Уряду.

Трасу Н-08 сполученням Дніпро-Запоріжжя капітально ремонтують із середини травня. Одна підрядна організація асфальтує від обласного центру, інша йде назустріч від кордону із Запорізькою областю.

Протяжність ділянки, яку ремонтують, – 36 кілометрів. Наразі підрядники вже пройшли вирівнюючим шаром третину шляху, потім укладуть верхній шар.

Щодобово дорогою проїжджають понад 13 тисяч автомобілів.

Магістраль державного значення збудували ще у 80-х роках минулого століття. З того часу її капітально ремонтують вперше. Це результат співпраці Кабміну, Бюджетного комітету Верховної Ради, Укравтодору, Мінтрансу, Служби автодоріг області та ДніпроОДА.

«Робимо акцент на капітальному ремонті доріг. Нині роботи ведуться як на трасах державного значення, так і на комунальних автошляхах. Дуже часто це дороги, які не бачили якісного асфальту десятиріччями», – зазначив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Крім запорізької траси, цьогоріч на Дніпропетровщині ремонтують ще три дороги державного значення – Дніпро-Донецьк, Дніпро-Кривий Ріг і Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

«Ремонти доріг здійснюються коштом державного та обласного бюджетів. Загальна вартість – майже три мільярда гривень, – розповів виконуючий обов’язки керівника Служби автодоріг області Геннадій Немога. – Роботи йдуть за графіком. Підрядники дають п’ятирічну гарантію на кожну дорогу».

Це лише перший етап масштабного ремонту – роботи продовжаться й наступного року.


Премєр-міністр України Володимир Гройсман - з робочою поїздкою на Дніпропетровщині.


Голова Уряду перевірив перебіг ремонту запорізької траси.


Капремонт шосе триває з травня.


«Це черговий об’єкт, який будуємо в рамках реконструкції національних доріг. Цьогоріч на дорожні роботи у Дніпропетровській області виділено з Держбюджету більше мільярда гривень. Ще 150 мільйонів – плануємо виділити. Тепер слід ефективно використати ці кошти», – зауважив Володимир Гройсман.


Усього відремонтують 36 км шляху.


Наразі підрядники пройшли третину автомагістралі.


Загалом укладуть 17 см асфальту.


Ходом ремонтних робіт на запорізькій трасі Премєр задоволений.


Цьогоріч в області капітально ремонтують ще 3 дороги державного значення.


Це результат співпраці Кабміну, Бюджетного комітету Верховної Ради, Укравтодору, Мінтрансу, Служби автодоріг області та ДніпроОДА.


«Ремонти доріг здійснюються коштом державного та обласного бюджетів, – розповів Геннадій Немога. – Роботи йдуть за графіком. Підрядники дають п’ятирічну гарантію на кожну дорогу».





Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux