Опубліковано 14 січня 2016 року, 15:05

ТОП-5 досягнень 2015-го: співпраця з громадськістю на Дніпропетровщині
Найбільший форум з грантрайтингу, семінар по ProZorro, волонтерський фестиваль та форум, а також дві стратегічні сесії. На Дніпропетровщині визначили ТОП-5 досягнень у співпраці з громадськістю 2015 року.

На Дніпропетровщині пройшов найбільший в Україні форум з грантрайтингу.
Його учасниками стали понад 400 волонтерів та представників громадських організацій з різних регіонів. У кожного – своя ідея та бажання отримати кошти на її реалізацію. Як це зробити, розповідали представники 15 європейських організацій-донорів. Цілий день поляки, данці та німці навчали учасників форуму, як уникнути поширених помилок при оформленні гранту. Розказували також про проекти, які активно фінансуватимуться цьогоріч.

На Дніпропетровщині пройшов перший волонтерський фестиваль .
У Всесвітній день волонтерів в обласному центрі пройшов фестиваль «Волонтери: кольори добра». Він зібрав близько 1,5 тисячі людей, для яких допомога та добрі справи - невід’ємна частина життя. Волонтери розказували мешканцям міста про важливі соціальні інновації та запрошували всіх бажаючих приєднатися до цих проектів. Також було багато цікавинок – флешмоби, дитячі конкурси, ярмарок їжі, виступи музичних гуртів.

Дніпропетровщина стала центром всеукраїнського волонтерського руху.
У Дніпропетровську пройшов всеукраїнський форум волонтерів, який ініціював голова облдержадміністрації Валентин Резніченко. Близько 3 тисяч людей зі всієї країни збиралися для обговорення проблем бійців АТО, їх сімей, а також переселенців. П’ять днів палких дискусій, круглих столів та майстер-класів. Усе для того, щоб вирішити – як ефективно допомагати постраждалим від війни на сході.

Мешканці Дніпропетровщини самі визначили новий шлях розвитку області.
У Дніпропетровську пройшла стратегічна сесія, яка зібрала понад 500 учасників. Усі – звичайні мешканці області, яким небайдуже її майбутнє. Протягом декількох годин мозкового штурму розроблені цікаві та корисні ідеї розвитку регіону, 8 з яких вже втілюються у життя.
Власне бачення майбутнього Дніпропетровщини презентувала й молодь. На власній стратегічній сесії вони підготували 7 проектів: від спорту до екології. Усі засновані на їх особистому досвіді.

На Дніпропетровщині пройшов наймасштабніший семінар по ProZorro.
Наприкінці листопада у Дніпропетровську пройшов третій семінар по ProZorro. Він зібрав близько тисячі учасників. Це вполовину більше, ніж розраховували організатори. Бізнесменів, підприємців, менеджерів та комерційних директорів навчали як увійти на багатомільярдний ринок та отримати замовлення на товари й послуги від держструктур.


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux