Опубліковано 26 січня 2016 року, 17:04

Шукаємо таланти: молодь Дніпропетровщини запрошують до участі у Всеукраїнському фестивалі «Червона рута»
Якщо ви юні та гарно співаєте, тоді вам на XV Всеукраїнський фестиваль «Червона рута». Він покликаний вивести молодих обдарованих виконавців на велику сцену. Шукатимуть таланти й на Дніпропетровщині. Переможців регіонального рівня оберуть у вересні. Згодом вони презентуватимуть область у фіналі. Конкурс некомерційний і є доступним для всіх молодих музикантів. Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

Фольклор, танцювальна та акустична музика, рок – якщо ви співаєте в цих та інших жанрах, то фестиваль «Червона рута» запрошує вас до участі. Основна умова – репертуар повинен бути новим, а спів – виключно українською. Фестиваль проходитиме у два етапи. Відбірковий – з березня по грудень у всіх обласних центрах України. Свої таланти демонструватимуть близько тисячі гуртів та солістів. У кожному регіоні визначать переможців. Саме вони виступатимуть у фіналі, який запланований на 2017 рік.

На Дніпропетровщині відбірковий тур пройде на сцені Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв.

«Червона рута» – це прекрасна можливість заявити про себе. В останньому обласному відбірковому конкурсі взяли участь понад 60 співаків Дніпропетровщини. У фінальному етапі лауреатом у жанрі акустичної музики став дует Василя Сагайдачного та Євгена Григоровича з Дніпропетровська. Дипломантом у жанрі рок-музики визнаний дніпропетровський гурт «My Favorite Black». Заявки на учать уже приймаються. Тож, не зволікайте», – закликала молодь регіону начальник управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина.

Заповнити заявку-анкету на участь можна на сайті www.chervonaruta.info. Потім її потрібно надіслати на електронну адресу chruta@ukr.net.

Заявки-анкети від учасників приймають також співорганізатори на місцях. На Дніпропетровщині це – Дніпропетровський обласний методичний центр клубної роботи та народної творчості. Його адреса: 49000, Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 58, кім. 410, omckr@mail.ru. Додаткова інформація за телефонами: (056) 744-70-75, (044) 360-75-26, (067) 448-37-75, (095) 335-68-23, (063) 703-18-06.

Тут можна ознайомитися з графіком проведення відбіркових конкурсів.



Фінал фестивалю "Червона рута-2015" проходив у Маріуполі.
Він відкрив цілу плеяду молодих талановитих виконавців.
Це близько 300 переможців регіонального етапу конкурсу.


Переможці фестивалю виступили на гала-концерті в День міста.
Їм аплодували майже 15 тис. глядачів.


Черговий фестиваль – не за горами. Не зволікай! Подавай заявку вже сьогодні!
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux