Опубліковано 26 серпня 2021 року, 18:01

Оголошено Всеукраїнський конкурс журналістських робіт “Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади"

Міністерство розвитку громад та територій України проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт “Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади” у 2021 році з метою залучення регіональних ЗМІ до всебічного висвітлення процесів децентралізації.

Конкурсні роботи приймаються відповідно до номінацій: “Онлайн-публікація”, “Стаття у друкованому ЗМІ”, “Радіоматеріал”, “Відеоматеріал”. Призовий фонд передбачає 3 премії у кожній з 4 номінацій.

Матеріали мають бути опублікованими вперше у період із 1 січня
2021
року до 30 вересня 2021 року.

Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.


Тематичні пріоритети конкурсних робіт 

Мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію влади та розбудову місцевого самоврядування.

Добровільне об’єднання територіальних громад (реалізація Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”).

Співробітництво територіальних громад (реалізація Закону України “Про співробітництво територіальних громад”).

Фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку (здобутки громад, досягнуті завдяки змінам, що внесені до Бюджетного та Податкового кодексів).

Кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні з питань соціально-економічного розвитку територій, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям.


Примірна форма заявки та вимоги до конкурсних робіт учасника затверджено наказом Міністерства розвитку громад та територій України
від 09.04.2021 № 88 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт “Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади” у 2021 році”.

Конкурсні роботи подаються до 18.00 30 вересня 2021 року.


Довідкову інформацію з питань Конкурсу можна отримати за
тел.: (044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua

Більше про Конкурс можна дізнатися за посиланням: https://www.minregion.gov.ua/wp-content/uploads/2021/07/buklet-2021.pdf

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux