Опубліковано 22 січня 2019 року, 17:30

Новий стадіон, енергоефективні котельні та відремонтовані дороги – як змінився Межівський район за чотири роки

Якісні дороги, енегроефективні котельні та Центр надання адміністративних послуг. Десятки інфраструктурних проектів втілили у Межівському районі за чотири роки. У планах на 2019-й – зведення будинку відпочинку для дітей, осучаснення шкіл та дитсадків. Про це стало відомо під час Ради регіонального розвитку.

 «Завдяки децентралізації отримали великі ресурси для   розвитку освіти, медицини, культури та спорту, - зазначив голова Межівської районної державної адміністрації Віктор Гребцов. – Втілити важливі соціальні проекти змогли завдяки плідній співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, міжнародних організацій та громадських об’єднань». 

Вперше за багато років у Межовій відновили сучасний спортивний комплекс. Стадіон районного значення реконструювали неподалік від школи №2. Там облаштували футбольне поле, майданчик для міні - футболу зі штучним покриттям, майданчики для баскетболу та волейболу, бігові доріжки. 

 Завершили капітальний ремонт усередині Межівської опорної школи №1 – там замінили вікна, двері та комунікації. Облаштували затишні класи і коридори. 

Протягом чотирьох років у Межівському районі капітально відремонтували 12 доріг. Вперше за кілька десятиліть вони – з новим асфальтом. У селі Іванівка осучаснили мережу водопостачання. Звели водогін і в селі Веселе.

У селах Слов’янка та Іванівка розпочали будувати сучасні амбулаторії.  Роботи планують завершити цьогоріч.

Серед проектів, втілених з 2015 року - відкриття Центру адміністративних послуг, будівництво сучасних автономних котелень, облаштування вуличного освітлення.

У планах - реконструювати півстолітню Межівську школу № 2, осучаснити дитсадки у селах Райполе, Іванівка, Слов’янівка, побудувати дві амбулаторії. Збираються побувати новий будинок відпочинку для дітей «Лілія» на річці Вовча, на території Новопавлівської громади. У комфортних та сучасних умовах там зможуть відпочити 380 дітей.

На засіданні Ради регіонального розвитку обговорили, як змінився Межівський район за чотири роки

Реконструювали  спортивний комплекс

Капітальний ремонт у Межівській опорній школі №1

Усередині – гарно та затишно

Відремонтували 12 доріг

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux