Опубліковано 01 жовтня 2019 року, 15:30

На Координаційній раді при Дніпропетровській ОДА говорили про розвиток освіти

У Дніпропетровській ОДА відбулося засідання Координаційної ради сприяння розвитку громадянського суспільства. Представники обласної влади та активісти говорили про систему освіти в регіоні. 

 «Сьогоднішнє засідання присвячене роботі інститутів громадянського суспільства та загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів області. Сподіваюся на конструктивне та динамічне обговорення», – зазначила співголова Координаційної ради Анна Колохіна.

 За словами заступника директора департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Антона Демури, вчителі області постійно підвищують кваліфікацію – відвідують лекції та семінари щодо прав та свобод людини. На цій тематиці педагоги акцентують увагу учнів. 

 «Прагнемо виховувати дітей в повазі до інститутів громадянського суспільства, відповідно  до закону. Для цього їм потрібно розповідати не лише про права, а й про обов’язки, – наголосив Антон Демура. – Права одних громадян не мають обмежувати права інших. На цьому балансі будується сучасна європейська спільнота. Спираємося на цей підхід в нашій роботі».

 Про механізм соціального замовлення в області розповіла директор громадської організації «Дніпровські гуманітарні ініціативи» Тетяна Каладієва.

«Переваги соціального замовлення – це адресність, ефективність витрат, залучення громадських організацій до формування та реалізації державної політики в сфері соціального захисту населення, – сказала вона. – Аби запустити цей механізм на Дніпропетровщині, прийняли рішення підключити експертів. Разом протягом місяця підготуємо повний пакет документів». 

 Координаційна рада – це платформа для спілкування представників органів влади та громадських організацій. Обмін думками та пропозиціями важливий для ефективної взаємодії. 

У Дніпропетровській ОДА відбулася Координаційна рада

Говорили про розвиток освіти в області

Зокрема, йшлося про соціальне замовлення

Координаційна рада – платформа для спілкування представників органів влади та громадських організацій.

Такі зустрічі необхідні для ефективної взаємодії

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux