Опубліковано 12 грудня 2019 року, 14:48

На Дніпропетровщині стартували неформальні зустрічі влади та бізнесу

На Дніпропетровщині діалог влади та бізнесу набуває нового формату.  Замість «кулуарних» бесід – неформальні та відкриті. Їх започаткував голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. На першу зустріч із  очільником області завітали учасники Європейської Бізнес Асоціації.

«Розвиток бізнесу, промисловості та залучення інвестицій – один із основних векторів розвитку регіону. Налаштовані на активний діалог із підприємцями. Для цього створюємо зручний та дієвий комунікаційний майданчик. Започатковуємо зустрічі з ключовими бізнес-гравцями регіону. Аби почути їхні потреби, надати необхідну підтримку та зробити «зелений коридор» для розвитку підприємництва в нашій області», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

До неформальної зустрічі з очільником області долучилися представники керівництва великих компаній із іноземним та українським капіталом. Із Дніпропетровщини та інших регіонів України. Загалом – понад 20 учасників.

«Наша організація об’єднує міжнародний український бізнес. Це більш ніж тисяча компаній. Бажаємо разом із владою покращувати бізнес-клімат у регіоні, залучати більше іноземних інвестицій. Від сьогоднішньої зустрічі-знайомства дуже багато очікувань», – сказала керівниця офісу Європейської Бізнес Асоціації у Дніпрі Катерина Ущаповська.

На зустрічі обговорювали стратегічні плани розвитку регіону. А ще – з якими проблемами доводиться стикатися бізнесу і як влада може допомогти усунути перепони. Підприємці презентували і власні інвест-пропозиції.

Неформальні зустрічі з бізнесом планують проводити регулярно.

На Дніпропетровщині стартували неформальні зустрічі влади та бізнесу

Їх започаткував голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко

«Налаштовані на активний діалог із підприємцями. Для цього створюємо зручний та дієвий комунікаційний майданчик», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко

На першу зустріч із  очільником області завітали учасники Європейської Бізнес Асоціації

«Бажаємо разом із владою покращувати бізнес-клімат у регіоні, залучати більше іноземних інвестицій», – Катерина Ущаповська

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux