Опубліковано 11 грудня 2019 року, 13:44

Комунальникам Дніпропетровщини презентували технічні новинки вітчизняні та зарубіжні виробники

Сміттєвози, снігоприбиральні машини, трактори та самоскиди. Біля Дніпропетровської облдержадміністрації пройшла виставка комунальної та транспортної  техніки. Свої найкращі зразки презентували підприємствам області вітчизняні та зарубіжні виробники.

«Техніка, яку представили виробники – найкраще співвідношення ціни та якості. Сумісно з фінансовими установами будемо працювати над тим, аби її якнайшвидше почали використовувати комунальники Дніпропетровщини у своїй роботі. Докладемо максимум зусиль, щоб автопарк дорожніх та комунальних служб поповнився новинками, – сказав директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Петро Лашин. – Серед найближчих планів – провести подібну виставку і для сільгоспвиробників області».

Сучасна техніка для обслуговування доріг, водного та каналізаційного господарства, сміттєвози. Свої найкращі зразки на виставці представили виробники з України та Білорусі. Загалом – близько десяти машин.

«Наше підприємство існує вже більше 15 років та є одним з лідерів з виробництва комунальної, дорожньої та будівельної  техніки в Україні. Її розробляє наше власне конструкторське бюро. Усі машини, які виробляємо – надійні та якісні. Переконаний, що така техніка стане гарною підмогою для комунальних служб області», – сказав директор заводу «Спецбудмаш» Юрій Басюк.

Представив свої розробки, зокрема, і Південний машинобудівельний завод ім. О. М. Макарова.

 «Презентували трактор, вироблений на нашому заводі. Його можна використовувати під час благоустрою міст. Наприклад,  для ремонту доріг, подрібнення деревини чи покосу трави, у лісових господарствах. Це універсальна модель, яка впевнено може конкурувати із закордонними аналогами»,  розповів заступник генерального директора «Південмашу» Віктор Гармаш.

Загалом у 2019 році комунальні підприємства Дніпропетровщини придбали більше 30 одиниць техніки.

На Дніпропетровщині презентували новинки комунальної техніки

Їх презентували вітчизняні та зарубіжні виробники

«Сумісно з фінансовими установами будемо працювати над тим, аби її якнайшвидше почали використовувати комунальники Дніпропетровщини у своїй роботі. Докладемо максимум зусиль, щоб автопарк дорожніх та комунальних служб поповнився новинками», – директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Петро Лашин.

Комунальникам презентували сміттєвози та снігоприбиральні машини,..

трактори та самоскиди

«Усі машини, які виробляємо – надійні та якісні. Переконаний, що така техніка стане гарною підмогою для комунальних служб області», – директор заводу «Спецбудмаш» Юрій Басюк

Представили близько десяти машин

Серед них – і розробки «Південмашу»

«Презентували трактор, вироблений на нашому заводі. Це універсальна модель, яка впевнено може конкурувати із закордонними аналогами», – заступник генерального директора «Південмашу» Віктор Гармаш

У 2019 році комунальні підприємства Дніпропетровщини придбали більше 30 одиниць техніки

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux