Опубліковано 24 червня 2019 року, 10:30

Капітально відремонтували 15 км автошляху Вільне-Гвардійське – Валентин Резніченко

Два шари асфальту, яскрава розмітка, сучасні світловідбивачі. 15 км дороги Вільне-Гвардійське вже з новим покриттям. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «У 2018 році тисячі кілометрів доріг між містами та селами перейшли на баланс облдержадміністрації. Ми відразу взялися за їхнє оновлення. Капітально ремонтували автошляхи в Солонянському, Петриківському, Широківському, Софіївському та Новомосковському районах», – сповістив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

 Автошлях Вільне-Гвардійське з’єднує чотири населені пункти Новомосковського району. Донедавна дорога між ними лякала водіїв. Нині більша її частина – із новим покриттям. На 15-ти кілометровій ділянці від села Орлівщина – подвійний шар якісного асфальту.

«Можу сказати, що раніше тут взагалі дороги не було – яма на ямі. Зараз – усе гарно та привабливо, усюди асфальт. Їхати ним – одне задоволення», – розповів місцевий водій Євгеній Качур.

На дорозі – розмітка зі спеціальними світловідбивними вставками. Вночі вони «сяють» від світла фар й покращують видимість. Усе – для безпеки руху.

«Добре, що зробили хорошу дорогу. Нею приємно їздити. Помітив, що побільшала кількість машин на шляху», – сказав мешканець Орлівщини Ігор Літвищенко.

Переваги нового покриття встигли оцінити не лише водії автівок. Із Новомосковська до Орлівщини приїхав ветеран велоспорту Віктор Шевельов.

«Товариші, які вже їздили цим шляхом, порекомендували тут покататися. Сказали, мовляв зробили нову хорошу дорогу. Ось вирішив сам перевірити. Дійсно, вона має дуже гарний вигляд», – поділився враженнями Віктор.

За чотири роки Дніпропетровська ОДА оновила понад 500 доріг у регіоні. Це – комунальні автошляхи у містах та селах області.

Автошлях Вільне-Гвардійське з’єднує чотири населені пункти Новомосковського району

Нині більша її частина – із новим покриттям

 На 15-ти кілометровій ділянці від села Орлівщина…

 …подвійний шар якісного асфальту,

 ….яскрава розмітка

 Задоволення для водіїв

 «Можу сказати, що раніше тут взагалі дороги не було – яма на ямі. Зараз – усе гарно та привабливо, усюди асфальт. Їхати ним – одне задоволення», – місцевий водій Євгеній Качур

 Розмітка – зі спеціальними світловідбивними вставками

Вночі вони «сяють» від світла фар й покращують видимість

 «Добре, що зробили хорошу дорогу. Нею приємно їздити. Помітив, що побільшала кількість машин на шляху», – мешканець Орлівщини Ігор Літвищенко

Переваги нового покриття встигли оцінити не лише водії автівок

 «Товариші, які вже їздили цим шляхом, порекомендували тут покататися. Сказали, мовляв зробили нову хорошу дорогу. Ось вирішив сам перевірити. Дійсно, вона має дуже гарний вигляд», – поділився враженнями Віктор Шевельов

 За чотири роки Дніпропетровська ОДА оновила понад 500 доріг у регіоні

 Це – комунальні автошляхи у містах та селах області

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux