Опубліковано 06 грудня 2018 року, 16:30

Фермерам Дніпропетровщини розповіли про особливості земельних правовідносин

У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов семінар для фермерів. Протягом кількох годин експерти ділилися з аграріями секретами, як зробити їх бізнес успішнішим. Розповідали про зміни у правилах  оподаткування, використання землі, ризики орендаря, державні перевірки та типові помилки підприємців. 

 «Дніпропетровська ОДА вже давно стала  майданчиком для проведення бізнес-тренінгів. Цього разу семінар - для сільгосппідприємців. Здебільшого, на навчання завітали представники фермерських господарств», - розповів начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації Вадим Удовицький. 

 Мета семінару – збільшити фінансові ресурси сільгосппідприємств. Як вирішити проблеми в сфері оподаткування, земельних, господарських і трудових відносин розповіли досвідчені експерти.

«Нині для сільгосппідприємств головне питання – збереження землі, яка є у них в користуванні. В першу чергу, цьому присвячений наш семінар. Зокрема, зупинилися на питанні вибудовування орендних відносин», - зазначила головний редактор журналу «АгроPRO», експерт з оподаткування Ельвіра Ткачова

 Йшлося і про систему оподаткування для підприємств, додала Ельвіра Ткачова. А ще – про трудове право.

«Давно працюємо в галузі сільського господарства. Завжди цікаво почути кваліфіковану думку фахівця та поставити йому питання. Тим паче, з таких актуальних тем», - поділилася учасниця семінару, головний бухгалтер томаківського фермерського господарства «Скорук АВ» Ірина Нестерук. 

 Семінар організували Дніпропетровська ОДА та редакція журналу  «АгроPRO». У планах на наступний рік – провести тренінг про зміни в податковому кодексі та підтримку фермерських господарств державою.

Ельвіра Ткачова: «Нині для сільгосппідприємств головне питання – збереження землі, яка є у них в користуванні. В першу чергу, цьому присвячений наш семінар»

 Говорили і про оптимізацію системи оподаткування,..

 і про трудове право

Ірина Нестерук: «Завжди цікаво почути кваліфіковану думку фахівця та поставити йому питання. Тим паче, з таких актуальних тем»»

У планах – провести тренінг про зміни в податковому кодексі

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux