Опубліковано 06 лютого 2017 року, 17:30

ЄС підтримуватиме розвиток бізнесу та науки на Дніпропетровщині, - Посол ЄС в Україні
Європейський Союз допомагатиме переорієнтовувати підприємства Дніпропетровщини на європейські ринки. Для цього в регіоні спільно з європейськими партнерами створять центр підтримки бізнесу. У ньому європейські консультанти допомагатимуть підприємцям знаходити виходи на міжнародні ринки. Про це під час робочої зустрічі говорили посол ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі та голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина зацікавлена у розширенні торгівельних відносин з Європейським Союзом. Команда ДніпроОДА підтримує бізнесменів у переорієнтації на європейські ринки. Проводимо спеціальні тренінги, створили раду підприємців, де бізнесмени діляться досвідом, знаходять партнерів, спільно вирішують гострі питання. У планах - разом з європейськими партнерами створити освітній центр для підприємців», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Освітній центр планують відкрити у Дніпропетровській торгово-промисловій палаті. У ньому надаватимуть консультації та проводитимуть тренінги для українських підприємців. Спеціально для цього проекту ЄС виділить європейських консультантів. Головна мета - допомогти підприємствам Дніпропетровщини вийти на міжнародні ринки.

«Крім цього ми хочемо посилити співпрацю між університетами та дослідницькими центрами регіону та європейських країн. У нас є ціла низка програм, таких як «ТEMPUS» - обмін студентами та викладачами. На Дніпропетровщині багато гідних науковців. Хочемо підтримати українських вчених», - розповів посол ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі.

Завтра посол відвідає перший в Україні музей АТО та Дніпровський національний університет ім. О. Гончара. Там поспілкується із студентами.


Валентин Резніченко зустрівся із послом ЄС в Україні.


В ході зустрічі говорили про розвиток малого та середнього бізнесу в області. «Команда ДніпроОДА підтримує бізнесменів у переорієнтації на європейські ринки», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.


За підтримки європейських партнерів в області буде створено освітній центр для підприємців.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux