Опубліковано 04 серпня 2017 року, 13:30

Дніпропетровщина отримала 21 партію гуманітарної допомоги із Франції - Валентин Резніченко
Сучасні інкубатори для немовлят, багатофункціональні ліжка та інше медобладнання з Франції отримала обласна дитяча лікарня у Дніпрі. Це вже 21 партія такої гумдопомоги для медзакладів Дніпропетровщини, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Ми вже другий рік поспіль співпрацюємо з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги «Франція-Україна». Насамперед французькі благодійники передають гуманітарну допомогу медзакладам, де лікуються поранені й переселенці із зони АТО. Цього разу доставили медобладнання до неонатального відділення Дніпропетровської обласної дитячої лікарні – воно приймає й немовлят із Донеччини та Луганщини», – зазначив Валентин Резніченко.

У дитячу лікарню привезли інкубатори для немовлят, багатофункціональні ліжка з тумбами, автоматизовані дозатори ліків та понад півсотні коробок із перев’язувальними матеріалами.

«Ми дуже вдячні команді Валентина Резніченка за таку неоціненну допомогу. Дуже важливо, що нам привезли саме те обладнання, якого дійсно не вистачає», – розповів головний лікар закладу Олександр Хітрик.

Французьке обладнання використовуватимуть у реанімації для новонароджених.

«До нас привозять із інших медзакладів найважчих породілей та немовлят із патологіями. Часто пацієнтів дуже багато і місць не вистачає. Тому багатофункціональні ліжка й бокси для новонароджених – суттєва допомога лікарні», – поділився заввідділенням реанімації Денис Сурков.

Поставки медичного обладнання стали можливими завдяки волонтерці Діані Дольс, яка переїхала до Франції з Дніпра.


Обласна дитяча лікарня вперше отримала гуманітарну допомогу з Франції


«Ми дуже вдячні команді Валентина Резніченка за таку неоціненну допомогу – нам привезли саме те обладнання, якого дійсно не вистачає», – Олександр Хітрик


До дитячої лікарні привезли багатофункціональні ліжка із матрацами,..


понад півсотні коробок із перев’язувальними матеріалами,..


інкубатори для немовлят,..


автоматизовані системи для ін'єкцій


«До нас привозять із інших медзакладів найважчих породілей та немовлят із патологіями, тож багатофункціональні ліжка й бокси для новонароджених – суттєва допомога лікарні», – Денис Сурков


Поставки медичного обладнання для лікарень Дніпропетровщини стали можливими завдяки співпраці ДніпроОДА з «Асоціацією медичної та благодійної допомоги «Франція-Україна»



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux