Опубліковано 29 червня 2017 року, 09:30

ДніпроОДА подарувала нові книжки сільській бібліотеці Богданівської громади – Юрій Голик
Понад сто нових книжок подарувала команда Валентина Резніченка читачам бібліотеки Богданівської об'єднаної громади. Акцент зробили на творах сучасних авторів та таких, що сприяють вихованню патріотизму в молоді.

«Сьогодні попит саме на свою, українську книгу суттєво зростає. І щоб наблизити україномовну літературу до читача, ми забезпечуємо бібліотеки області актуальними творами. У 2016-му для шкільних бібліотек Дніпропетровщини придбали близько 100 тисяч нових книг. Цьогоріч оновлюємо фонди публічних бібліотек регіону», – зазначив радник голови ДніпроОДА з інновацій Юрій Голик.

Серед видань, якими поповнилася Богданівська сільська бібліотека, – українська класика, світова література в українському перекладі, патріотичні твори.

«Бібліотечний фонд громади поповнився літературою, яка відповідає сучасним запитам читачів. Це твори авторів, які входять до основної та додаткової програм з української й зарубіжної літератури, – Марії Матіос, Юрія Винничука, Сергія Жадана, Євгена Положія, Ліни Костенко, Тараса Шевченка, Івана Франка. Вдячні за такий подарунок очільнику області Валентину Резніченку», – сказала завідувачка Богданівської сільської бібліотеки Наталія Палафірова.

Бібліотеку Богданівки, якій більше 80-ти років, щорічно відвідують більше тисячі читачів. У її книгосховищах зберігається понад вісім тисяч творів.

«Часто ходжу до бібліотеки, хоча й маю свою, домашню. Віддаю перевагу науковій та історичній літературі. Рада, що наша бібліотека поповнилася сучасними виданнями. Це безцінний подарунок», – зазначила читачка Світлана Мірошниченко.

ДніпроОДА подарувала мерії Покрова книжки для буккросингу.


Подарунок від ДніпроОДА - для сільської бібліотеки.


Понад 100 книжок.


Серед них - сучасні та патріотичні твори.


«Бібліотечний фонд громади поповнився літературою, яка відповідає сучасним запитам читачів. Це твори авторів, які входять до основної та додаткової програм з української й зарубіжної літератури», – сказала Наталія Палафірова.


Бібліотеку Богданівки щорічно відвідують більше тисячі читачів.


«Часто ходжу до бібліотеки, хоча й маю свою, домашню. Віддаю перевагу науковій та історичній літературі. Рада, що наша бібліотека поповнилася сучасними виданнями», – зазначила Світлана Мірошниченко.


У 2016-му ДніпроОДА придбала для шкільних бібліотек Дніпропетровщини май же 100 тисяч нових книг. Цьогоріч оновлює публічні бібліотеки області.




Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux