Опубліковано 19 грудня 2018 року, 14:30

Дітей Дніпропетровщини привітав Святий Миколай (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Більше тисячі дітей Дніпропетровської області зібрало обласне свято – День Святого Миколая. Для малечі в академічному театрі опери й балету – новорічна казка. А ще солодкі подарунки, радісні емоції та незабутні враження – від Дніпропетровської ОДА.

«Щорічно у День Святого Миколая Дніпропетровська ОДА влаштовує свято для дітей. На новорічну казку збираються хлопчики й дівчата з усієї області і отримують солодкі подарунки. Нехай свято буде сповнене радістю, веселощами, душевним теплом і любов’ю. Нехай кожен дорослий стане Миколайчиком для своєї дитини», – привітав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.  

У Дніпропетровському академічному театрі опери і балету…

…традиційне обласне свято до Дня Святого Миколая.

Головні учасники свята – діти…

Серед них – і діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, сироти, діти учасників АТО.

«Ми привезли на свято дітей учасників АТО. Вони тут вперше і страшенно задоволені. Отримали подарунки, відразу почали їх розглядати. Атмосфера чудова, багато знайомих зустріли», – розповіла начальник відділу соціального гуманітарного розвитку Троїцької ОТГ Валентина Коваленко. 

 Зазирнути за лаштунки святкової казки прийшла майже тисяча дітлахів Дніпропетровщини.

«Святий Миколай – це дідусь, який жив у 17 сторіччі. Він допомагав бідним. Одного разу він допоміг дівчині, яка була бідною: підкинув їй грошенят – і вона стала багатою, – розказала дев’ятирічна Даша Кодєнцова. –  Сьогодні на Святого Миколая чекають усі діти. Прокинувшись вранці, знаходимо під подушкою різні подарунки. Мені, наприклад, чарівник приніс цукерки-«жилейки». Щоправда, хочеться Айфон Х». 

На диво чекають всі….

…незалежно від віку.

Галина Рудєва прийшла на свято з найменшою онучкою – Софійкою. Каже, дівчинка завжди з нетерпінням чекає до себе в гості Святого Миколая.

«Вдячні тим, хто влаштовує такі заходи. Діти отримують неабияку радість, – зазначила жінка. – Онуки чекають на Миколая, пишуть йому листи і вранці знаходять під подушкою подарунки». 

Дітей привітав і сам казковий дідусь.

«Я з вами завжди поруч. Чую ваші молитви і бажання, радію вашим думкам,  чистому серцю, добрим  справам. А добро, як відомо, повертається добром. І ви неодмінно отримаєте свою винагороду», – сказав Святий Миколай.

Малеча раділа подарункам…

…добрій казці…

…дивам…

«Святий Миколай приходить кожної зими. На дарунки від нього чекає малеча, а дорослі вірять у чудеса. Бажаю всім достатку, затишку й родинного тепла. Нехай це свято надихає на добрі справи та наповнює оселі щастям», – побажав заступник голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура. 

Тепло людського серця здатне розтопити крижані фортеці.

Дітлахи у цьому пересвідчилися,...... переглянувши виставу про Снігову королеву.

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux