У 2018 році «фудмейкери» Дніпропетровщини продали продукції майже на 10 млрд грн. Вони збільшили виробництво йогурту, вершкового масла, мінеральної води. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
«Щороку підприємства харчової та переробної промисловості нарощують виробництво продукції, підвищують її якість. Харчовими продуктами забезпечують потреби споживачів Дніпропетровщини, поставляють їх до інших регіонів України та за кордон», - зазначили в управлінні.
Порівняно з аналогічним періодом 2017 року підприємства Дніпропетровщини збільшили виробництво негазованої мінеральної води на 35%, газованої - на 15%. На 27% зросло виробництво вершкового масла, на 22 – йогурту.
На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.