Опубліковано 20 грудня 2017 року, 12:30

Близько 300 родичів АТОвців пройшли медогляд в обласному кардіоцентрі
З початку листопада близько 300 членів сімей загиблих учасників АТО пройшли безкоштовне медобстеження в обласному кардіоцентрі. Деяким за результатами діагностики призначили лікування. Про це розповіла координатор центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

«На Дніпропетровщині близько півтори тисячі родичів загиблих АТОвців. З початку листопада, коли ДніпроОДА разом з кардіоцентром організувала їх медогляди, лікарів відвідали близько трьохсот людей з міста Дніпро та районів області. Плануємо, що до весни всі члени родин наших Героїв пройдуть ці обстеження», - зазначила Наталія Шуліка.

Комплексні медогляди вже пройшли мешканці Дніпра, Новомосковська, Синельникового, Дніпровського Солонянського, Васильківського, Софіївського районів. Сьогодні на обстеженні – пацієнти з Томаківщини.

«Я вже зареєструвалася та здала кров, а потім піду до лікарів. Дуже приємно, що ми можемо пройти якісне обстеження в обласній лікарні», - розповіла мати загиблого АТОвця з Томаківського району Галина Пінчук.

Пацієнтів оглядають терапевт, кардіолог, невропатолог, офтальмолог, ендокринолог та гінеколог. Проводять ультразвукове дослідження черевної порожнини, щитовидної залози та судин.

«Найчастіше виявляємо у родичів загиблих АТОвців ішемічну хворобу серця, патології шлунково-кишкового тракту. Для всіх, хто цього потребує, проводимо безкоштовне лікування», - розповіла заступник директора обласного центру кардіології та кардіохірургії Алла Гуленко.

Записатися на медогляд можна у центрі допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА. Додаткова інформація – за телефоном: 068 6798961.


З початку листопада в обласному центрі кардіології та кардіохірурхії пройшли медобстеження близько трьохсот родичів АТОвців.


Лікарі надали їм кваліфіковані консультації та допомогу


"На Дніпропетровщині близько півтори тисячі родичів загиблих АТОвців... Плануємо, що до весни всі члени родин наших Героїв пройдуть ці обстеження", - Наталія Шуліка


Сьогодні на обстеженні - група з Томаківського району


"Дуже приємно, що ми можемо пройти якісне обстеження в обласній лікарні", - Галина Пінчук


Ультразвукове дослідження


Невропатолог


Офтальмолог


"Для всіх, хто цього потребує, проводимо безкоштовне лікування", - Алла Гуленко


Записатися на медогляд можна у центрі допомоги бійцям АТО при ДніпроОДА
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux