Опубліковано 12 листопада 2015 року, 14:01

30 млн. грн. вкладе місцевий інвестор в розвиток Верхньо- дніпровського району
Ремонт шкіл та доріг, освітлення населених пунктів, будівництво водогонів. Все це у Верхньодніпровському районі зроблять коштом Матронівського гірничо-збагачувального комбінату. Амбіційні плани вартістю 30 млн. грн. підприємство втілить в життя у найближчі два роки. Такі наміри голова Верхньодніпровської райдержадміністрації Олег Ковальчук та директор комбінату Олександр Лазніков закріпили договором. Зразковий приклад соціального партнерства – результат налагодженого діалогу між інвесторами та облдержадміністрацією.

Матронівський гірничо-збагачувальний комбінат розширюється: будується ще один кар’єр для видобутку руди, у планах – нове гірничо-збагачувальне підприємство. На реалізацію цих планів інвестор витратить 2,8 млрд. грн. У результаті потужність комбінату зросте, буде додатково створено понад 400 робочих місць. Інвестиційний центр при Дніпропетровській ОДА повністю супроводжує цей проект та допомагає вирішити організаційні питання.

«Облдержадміністрація максимально сприяє залученню інвестицій, і робить цей процес абсолютно прозорим. Таке завдання ставить очільник регіону Валентин Резніченко. Натомість підприємство демонструє свою сумлінність та бере участь у соціальному розвитку району. Так і має бути, - зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Пруцаков. - В даному випадку мова йде про 30 млн. грн. В найближчі два роки кошти будуть витрачені на соціальні об'єкти Верхньодніпровського району».

Голова Верхньодніпровської РДА Олег Ковальчук розповів, що район вже не перший рік співпрацює з Матронівським гірничо-збагачувальним комбінатом. Раніше підприємство допомагало розвозити людям воду та прибирати взимку сніг. Тепер соціальне партнерство стало більш конкретним – з певним списком об’єктів та строками їх реалізації.

«Визначені основні проекти, які ми будемо втілювати в життя. По-перше, це ремонт доріг – сільських та між населеними пунктами. Далі – освітлення вулиць, забезпечення водою, ремонт дахів та вікон у двох навчальних закладах та придбання шкільного автобусу», - повідомив він.

Проекти будуть впроваджуватися на території 25 населених пунктів та покращать життя 3,5 тис. людей.

«В першу чергу ми візьмемося за те, що можна зробити найшвидше. Покрівлю і дороги взимку ми не відремонтуємо, а от освітлення сіл і придбання шкільного автобусу саме на часі», - зазначив директор комбінату Олександр Лазніков.


Меморандум про соціальне партнерство підписали голова Верхньодніпровської райдержадміністрації Олег Ковальчук та директор комбінату Олександр Лазніков



Своїм підписом вони підствердили амбіційні плани з розвитку району коштом інвестора.



Володимир Пруцаков: "Облдержадміністрація максимально сприяє залученню інвестицій, і робить цей процес абсолютно прозорим".



Олег Ковальчук: "Соціальне партнерство з комбінатом стало більш конкретним – з певним списком проектів та строками їх реалізації".



Олександр Лазніков: "В першу чергу ми візьмемося за ті проекти, які можна зробити найшвидше".
Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux