«Збираюсь звільняти країну від окупантів – кожен захоплений куточок»: доброволець Максим записався до бригади «Рубіж» 

Штурмові бригади Гвардії наступу щодня поповнюються новими добровольцями. Хлопці й дівчата з Дніпропетровщини записуються до підрозділів, аби допомогти українським Силам оборони звільняти окуповані землі. Подають заявки через сайт та визначені ЦНАПи

«Виїжджаючи у райони, обов‘язково відвідую центри надання адмінпослуг. Побував майже в усіх офісах, де приймають добровольців до Гвардії наступу. Один з таких – у Новомосковську. Побачив в ЦНАПі молодих, мужніх, патріотично налаштованих людей. З вогником в очах. Вони поповнять лави 8 штурмових бригад», – наголосив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.  

Доброволець із Дніпропетровщини Максим обрав службу в бригаді «Рубіж». Заявку подав через ЦНАП. Має військовий досвід. Впевнений, його навички знадобляться на фронті. За спеціалізацією – піхотинець.

«Знаю, що в бригаді «Рубіж» вже сформовані підрозділи, є сучасне озброєння, техніка, амуніція. Досвідчені інструктори навчають особовий склад за стандартами НАТО. Командири із бойовим досвідом. Тож мій шлях поряд з цими бійцями», – сказав Максим. 

Від додав, що збирається звільняти Україну від окупантів – кожен захоплений куточок. Каже, вже кортить особисто підняти синьо-жовтий Прапор над одним зі звільнених населених пунктів. А може й не над одним.

Максим впевнений, треба вже скоріше закінчувати з ворогом. Здобувати перемогу і переходити до мирного щасливого життя.

Представниця Національної гвардії України Євгенія допомагає кандидатам визначитися, до якої бригади вступити. Приймає заявки, відправляє на наступні етапи відбору.

«Приходять люди зі світлою метою. Хтось хоче захищати кордони країни, хтось боротись за безпеку власної родини, сміх діточок. Жінки цікавляться і подають заявки. Вони в нас такі, що окупанту не позаздриш. Сміливі, рішучі, сильні. Запросто можуть і в атаку на ворога піти.   Найчастіше записуються до медичної служби підрозділів», – розповіла Євгенія.

Гвардія наступу – це 8 штурмових бригад: «Азов», «Сталевий кордон», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Кара-Даг», «Лють» та «Буревій».


Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux