Опубліковано 28 січня 2019 року, 10:30

Завершуємо реконструкцію школи №7 у Синельниковому – Валентин Резніченко

Теплі яскраві кабінети, сучасне обладнання, новітні інтерактивні технології. У таких умовах вже навчаються учні Синельниківської школи №7. У закладі відремонтували класи на другому та третьому поверхах, осучаснили їдальню, спортивну та актову зали.  Замінили покрівлю, двері та вікна, утеплили фасад. Нині підрядники завершують ремонт на першому поверсі закладу та роблять останні штрихи у коридорах. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

 «У селах та містах області реконструюємо старі школи, перетворюючи їх на сучасні. Якісна освіта у комфортних умовах - завдання Президента України Петра Порошенка, - наголосив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. - Вже завершуємо масштабну реконструкцію школи №7 у Синельниковому».  

 Учні та вчителі Синельниківської школи №7 не впізнають рідного навчального закладу. Кажуть – не очікували, що після реконструкції він настільки зміниться.

«Зараз школа – сучасна, комфортна, яскрава. Працювати тут – одне задоволення. Йдеш на роботу, як на свято», - сказала вчитель молодших класів  Синельниківської школи №7 Ганна Вєдєрнікова.

Вчителька історії Анна Алєксандрова нещодавно повернулась до школи після декретної відпустки. Зізнається – коли побачила оновлену будівлю, не повірила очам. 

 «Три роки тому це була зовсім інша школа. Змінилось усе, навіть меблі. Подобається, що тепер вона тепла та яскрава. Дуже приємно працювати у новій школі», - розповіла вчитель історії Синельниківської школи №7 Анна Алєксандрова.

Школу №7 осучаснюють вперше за 30 років. Будівля тепер із яскравим утепленим фасадом, якісними внутрішніми комунікаціями, просторими та світлими коридорами.

У класах на другому та третьому поверхах вже навчаються школярі. Усі кімнати – з новими меблями та сучасною технікою. Є два інтерактивні кабінети – фізики та хімії, а також лінгафонний кабінет. Нині на фініші –  ремонтні роботи на першому поверсі.

«Раніше школа була темна та якась сумна, а нині – така різнобарвна. Навіть уроки тепер здаються цікавішими. У такому сучасному закладі мені хочеться краще навчатися», - розповіла учениця 7 класу Синельниківської школи №7 Дар’я Логвіненко.

 «Дуже подобається нова школа, у класах – яскраво та затишно. Тепер можемо ходити без теплих кофтин. Ще у нас зявились інтерактивні дошки, зараз зручніше працювати на уроках», - сказала учениця 10 класу Синельниківської школи №7 Вікторія Перепелиця.

 У Синельниківській школі навчається 12 дітей з інвалідністю. Для них вже обладнали ресурсну кімнату та медіатеку. Незабаром на першому поверсі працюватиме міський інклюзивно-ресурсний центр.

Поруч зі школою – нещодавно реконструйований стадіон із великим футбольним полем, біговими доріжками та ігровими майданчиками.

Нині у закладі – майже 460 учнів.

 Синельниківську школу №7 – не впізнати

 Після ремонту вона – яскрава ззовні…

 …та тепла усередині

«Три роки тому це була зовсім інша школа. Змінилось усе, навіть меблі. Дуже приємно працювати у новій школі», - вчитель історії Синельниківської школи №7 Анна Алєксандрова

 У класах – комфортні меблі, …

 …сучасне обладнання…

…інтерактивні дошки

 «Уроки тепер здаються цікавішими. У такому сучасному закладі мені хочеться краще навчатися», - учениця 7 класу Дар’я Логвіненко.

 У школі тепер – два інтерактивні класи…

 …та лінгафонний кабінет

 «Дуже подобається нова школа. Зараз стало зручніше працювати на уроках», - сказала учениця 10 класу Вікторія Перепелиця

 Є інклюзивна кімната для особливих дітей

 Медіатека…

…з комфортними меблями та новенькими книжками

Ресурсна кімната

Відремонтована спортивна зала

У коридорах – просторо та затишно

Нині завершуються оздоблювальні роботи на першому поверсі

 Там облаштують інклюзивно-ресурсний центр

 «Радіємо кожній зміні, яка відбувається у школі », - сказала директор школи Галина Сіроух

У школі – майже 460 учнів

 

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux