Опубліковано 22 жовтня 2018 року, 10:30

Завершуємо реконструкцію опорної школи в Межовій – Валентин Резніченко

Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює Межівську опорну школу. Роботи всередині будівлі вже завершені – замінені вікна, двері, дах та комунікації. Облаштовані затишні класи і коридори. Нині на фініші – оновлення фасаду. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.     

 «Створення якісного освітнього простору на Дніпропетровщині – завдання Президента України Петра Порошенка. За три роки реконструювали 70 шкіл, зараз роботи – ще у понад 30. Наша мета – комфортні та сучасні умови для навчання й розвитку кожної дитини регіону, незалежно від місця її проживання», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.   

 У травні 2017 року підрядники стали до реконструкції опорної школи в Межовій. Через рік після початку робіт навчальний заклад не впізнати – зведена у 1972-му будівля тепер – сучасна, яскрава та затишна.  

«Такі роботи – вперше в історії школи. Ми маємо йти в ногу з часом. Розвиваємося задля майбутнього наших дітей», – сказала директор Межівської опорної школи Юлія Козак. 

 Підрядники замінили всі комунікації, встановили нові вікна та двері, облаштували дах. Стіни – пофарбували у теплі кольори. Класні кімнати та коридори – з новою підлогою і стелею. Оновлені і їдальня, актова та спортивна зали. Є нові інтерактивні дошки.

«Вже 42 роки працюю у цій школі. Дуже добре, що в кожному класі є така дошка. Вона допомагає учням краще засвоїти навчальний матеріал», – зазначила вчитель початкових класів Межівської опорної школи Тетяна Бугайова.

На подвір’ї уклали тротуарну плитку. Нині підрядники завершують фасадні роботи – утеплюють школу та «обшивають» різнокольоровою плиткою. Облаштовують п’ять пандусів та підйомників для людей з інвалідністю. Поруч реконструюють стадіон.

«Мені дуже подобається тут навчатися. Тут дуже красиво. Ми робимо фізкультхвилинки, співаємо та дивимося мультики», – сказала учениця 2 класу Межівської опорної школи Дарія Богдан.

 У школі – понад 400 дітей, 10 з них – з особливими потребами.

 В Межовій – реконструкція опорної школи

 Нові вікна та двері

Тротуарна плитка

Облаштування фасаду

 Будуть пандуси…

 …та підйомники

 Замінили комунікації

Затишні коридори…

…і класи

 Дарія Богдан: «Мені дуже подобається тут навчатися. Тут дуже красиво. Ми робимо фізкультхвилинки, співаємо та дивимося мультики»

Інтерактивні дошки

Тетяна Бугайова: «Вже 42 роки працюю у цій школі. Дуже добре, що в кожному класі є така дошка. Вона допомагає учням краще засвоїти навчальний матеріал»

 Новий спортзал

Їдальня

Юлія Козак: «Такі роботи – вперше в історії школи. Ми маємо йти в ногу з часом. Розвиваємося задля майбутнього наших дітей»

Нині підрядники завершують монтажні роботи

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux