Опубліковано 24 вересня 2019 року, 10:20

Запрошуємо до участі у торгах

УКРАЇНА

Проект: «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

Позика:№ 8475-UA

Назва договору: «Автомобілі швидкої медичної допомоги».

Номер (згідно з Планом закупівель): № ІСВ - 1.5.1

1.  Уряд України отримав позику від Світового банку на покриття витрат Проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», та має намір спрямувати частину цих коштів на фінансування договору щодо закупівлі автомобілів швидкої медичної допомоги. Торги буде проведено згідно з правилами та процедурами Світового Банку.

2.  Департамент охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації запрошує кваліфікованих учасників торгів, які відповідають умовам щодо участі у торгах, надсилати запечатані тендерні пропозиції щодо постачання «Автомобілів швидкої медичної допомоги», а саме:

1. Спеціалізований санітарний автомобіль класу «В» – 20 штук.

2. Спеціалізований санітарний автомобіль класу «В» 4х4 – 15 штук.

 3.Учасники торгів подають свої пропозиції, як це зазначено у тендерній документації щодо повного списку позицій.

4. Торги буде проведено згідно з процедурами Міжнародних конкурсних торгів (МКТ), описаними в Посібнику щодо закупівлі товарів, робіт та не консультаційних послуг за рахунок коштів позик МБРР та коштів кредитів та грантів МАР датованого січнем 2011 року (переглянутого у липні 2014 року) (далі – Посібник із закупівель); і вони відкриті для всіх учасників торгів згідно з Посібником із закупівель. Крім того, в пунктах 1.6 та 1.7 Посібника із закупівель викладено політику Світового банку про конфлікт інтересів.

5.  Зацікавлені правомочні учасники торгів можуть отримати подальшу інформацію та ознайомитись із тендерною документацією в робочі дні, з 10.00 до 17.00 за наведеною нижче адресою (1).

6. Повний комплект Тендерної документації англійською або українською мовою зацікавлені учасники торгів можуть отримати безкоштовно після подання письмової Заявки на нижче вказану адресу (1). Представники учасників торгів можуть отримати Тендерну документацію у офісі Групи консультативної підтримки за вказаною нижче адресою (1) або кур’єром при умові, що ця послуга буде оплачена учасником торгів безпосередньо поштовому агенту, який її надає.

7.  Кваліфікаційні вимоги включають:

(і) Фінансова спроможність. Учасники торгів зобов’язані подати офіційні документи, отримані від фіскальних органів у їх відповідних країнах реєстрації про те, що вони виконали свої податкові зобов’язання, за 28 днів до моменту першого оголошення кінцевого терміну подання тендерних пропозицій. Невиконані податкові зобов’язання є підставою для дискваліфікації Учасника торгів;

(іі) Починаючи з 01 січня 2014 р., принаймні 5 (п’ять) років досвіду роботи у виробництві аналогічних автомобілів швидкої медичної допомоги;

(ііі) Успішне постачання принаймні 25 (двадцяти п’яти) аналогічних автомобілів швидкої медичної допомоги в рамках одного договору протягом останніх 5 (п’яти) років, починаючи з 01 січня 2014 р.

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі пропозицій конкурсних торгів документи, які підтверджують відповідність пропозиції конкурсних торгів учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником.

Додаткові відомості викладені у тендерній документації.

8. Тендерні пропозиції мають бути доставлені на нижче вказану адресу (1) до 11:00 за місцевим часом 22 листопада 2019 року. Проведення торгів у електронному вигляді не дозволяється. Пропозиції, що надійшли пізніше вказаного терміну, будуть відхилені. Тендерні пропозиції будуть відкриті у присутності представників учасників торгів, які виявлять бажання бути присутніми, за вказаною нижче адресою (2) о 11:05 за місцевим часом 22 листопада 2019 року.

9.   Тендерна пропозиція має супроводжуватись Гарантією тендерної пропозиції. Розмір та валюта гарантії тендерної пропозиції є такою:

60 000 (шістдесят тисяч) доларів США або еквівалент у валюті тендерної пропозиції за курсом Національного банку України (www.bank.gov.ua) станом на відповідну дату. Відповідною датою вважається останній робочий день, що настане за двадцять вісім (28) днів до дати розкриття тендерних пропозицій.

10. Адреси, що згадуються вище:

Адреса (1)

Департамент охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації

До уваги: Квітницька Тетяна Петрівна

Проспект Олександра Поля, 1, м. Дніпро, 49000, Україна

2-ий поверх, кімн. 207

Телефон: +380 - (056)-770-90-38

Веб-сайт: http://dozdniprooda.com.ua/

Електронна пошта: guoz@adm.dp.gov.ua; dnipro_project@ukr.net

Адреса (2)

Департамент охорони здоров’я Дніпропетровської обласної державної адміністрації

До уваги: Квітницька Тетяна Петрівна, 1-ий поверх, Конферанц-зал Дніпропетровської обласної державної адміністрації (Круглий зал), проспект Олександра Поля, 1, м. Дніпро, 49000, Україна

Телефон: +380 - (056)-770-90-38

Електронна пошта: guoz@adm.dp.gov.ua; dnipro_project@ukr.net

В.о. директора Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації                              Т.П. КВІТНИЦЬКА

Документ завантажити у форматі.PDF









Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux