Опубліковано 21 липня 2020 року, 10:31

Запит на надання висловлення зацікавленості № ІС – 1.4.10

(Консультаційні послуги – індивідуальний консультант)

Україна

Позика: № 8475-UA

Проект: “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”

Субпроект: “Підтримка реформування системи охорони здоров’я Дніпропетровської області” 

Логістмитний брокер

№ ІС –1.4.10 

Уряд України отримав від Міжнародного Банку Реконструкції та Розвитку Позику для реалізації проекту “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”) № 8475-UA (далі – Позика) і має намір витратити частину цієї позики для оплати послуг Логіста, митного брокера субпроекту “Підтримка реформування системи охорони здоров’я Дніпропетровської області”.

Консультаційні послуги включають: надання послуг з логістики та митного очищення в рамках субпроекту за Проектом. 

Детальний перелік послуг наведено в Технічному завданні, що додається.

Впроваджувальна установа запрошує правомочних індивідуальних консультантів (Консультантів) висловити свою зацікавленість щодо надання вищезазначених Послуг. Зацікавлені консультанти мають надати інформацію, яка демонструє, що вони мають необхідну кваліфікацію та відповідний досвід для виконання цих Послуг.

Критерії для включення до “короткого списку” наступні:

Обов’язкові вимоги:

  • вища освіта ступеня магістра або спеціаліста;
  • навички роботи з комп’ютером (Microsoft Windows, Word, Excel, MS Project);
  • наявність 3 і більше років попереднього досвіду роботи митним брокером та досконалі знання  INCOTERMS;
  • вільне володіння українською мовою та робочий рівень англійської;
  • вміння виконувати завдання у стислі часові терміни;
  • підтверджена кваліфікація та право на здійснення митно-брокерської діяльності

Бажані:

  • Наявність досвіду роботи в проектах, що фінансуються міжнародними організаціями.
  • Наявність досвіду митного оформлення медичних виробів та виробів медичного призначення

Зацікавленим консультантам необхідно звернути увагу на п. 1.9 Керівництва з відбору та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку, затвердженого в січні 2011 року, (переглянутого у липні 2014 р.) (“Керівництво із закупівлі послуг консультантів”), в якому визначається політика Світового Банку щодо конфлікту інтересів. Консультант зобов’язується дотримуватися політики Банку щодо корупційної практики і шахрайства.

Відбір кандидатів здійснюється відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, що викладена в Керівництві із закупівлі послуг консультантів.

Додаткова інформація може бути отримана за адресою, зазначеною нижче з 10:00 до 17:00.

Висловлення зацікавленості у вигляді резюме (українською та англійською мовами) просимо направляти електронною поштою або подати особисто до 04 серпня 2020 року включно за наступною адресою:

Назва: Департамент охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.

Адреса: канцелярія, 1 поверх, кімн. 150, проспект Олександра Поля, 2, м. Дніпро, Україна.

До уваги: Сердюк Валерій Миколайович, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Тел.: (056) 742 87 62 (приймальня).

Тел.: (056) 742 85 46 (офіс консультантів Групи управління субпроектом).

Ел.пошта: guoz@adm.dp.ua; копія: vrv07@ukr.net; dnipro_project@ukr.net.

Тема: Виявлення зацікавленості № ІС – 1.4.10 «Логіст, митний брокер».


Директор департаменту охорони здоров’я  Дніпропетровської облдержадміністрації         Валерій СЕРДЮК 


ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

на консультативні послуги (індивідуальний консультант) за посадою
,,Логіст, митний брокер”

(пакет закупівель № IC – 1.4.10)

Проект ,,Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”

СУБПРОЕКТ ,,Підтримка реформування системи охорони здоров’я Дніпропетровської області”

Позика Світового банку № 8475-UA

Загальна інформація по Проекту

         Уряд України одержав позику Світового банку на фінансування проекту ,,Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” (далі – Проект). Цілями Проекту є удосконалення якості медичних послуг у відібраних областях, із особливим акцентом на первинній і вторинній профілактиці серцево-судинних захворювань і раку, та поліпшення ефективності системи охорони здоров’я.

         Проект складається з таких частин:

Частина 1. Удосконалення надання послуг на місцевому рівні;

Частина 2. Зміцнення урядування Міністерства охорони здоров’я;

Частина 3. Управління проектом та моніторинг і оцінювання.

         В рамках частини 1 проекту Дніпропетровської області надано фінансування для виконання інвестиційного субпроекту, затвердженого Світовим Банком та спрямованого на профілактику, раннє виявлення та лікування серцево-судинних захворювань, а також підвищення ефективності їх систем надання медичної допомоги, включно із заходами, зосередженими на удосконаленні первинної медико-санітарної допомоги; боротьбі із серцево-судинними захворюваннями на рівнях первинної, вторинної і третинної допомоги.

         Для забезпечення ефективної реалізації субпроекту ,,Підтримка реформування системи охорони здоров’я Дніпропетровської області” в Дніпропетровській області Обласна державна адміністрація створює Групу управління субпроектом (далі - ГУС). Як погоджено в ході підготовки проекту і відображено в Звіті про оцінку проекту та Оперативному посібнику проекту: ,,ГУС очолює заступник голови обласної державної адміністрації, на якого у межах функціональних обов’язків покладено забезпечення політики у сфері охорони здоров’я, або керівник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації. Голова ГУС буде здійснювати керівництво діяльністю ГУС і нестиме персональну відповідальність за організацію та виконання задач з реалізації Проекту. ГУС також відповідатиме за фідуціарну наглядову роль, що відноситься до відповідної області, включаючи моніторинг та перегляд процесу бюджетування, звітності та заходів аудиту. Для впровадження Проекту голова ГУС може використовувати діючих співробітників та/або залучати консультантів (наприклад, спеціалістів з фінансового управління та закупівель, технічного експерта та спеціаліста із запобіжних заходів, відповідно до потреб), які будуть працювати при структурному підрозділу з питань охорони здоров’я”.

         Структурний підрозділ ОДА з питань охорони здоров’я (надалі – Замовник) має намір залучити індивідуального консультанта (далі – Консультант) для надання послуг з логістики та митного очищення в рамках субпроекту, відповідно до цього Технічного завдання.

Мета завдання 

         Метою цього завдання є надання послуг з логістики та митного очищення в рамках субпроекту.

Обсяг послуг

      Консультант буде надавати консультації Замовнику та виконувати такі завдання з метою логістичного управління та здійснення митного очищення товарів, які будуть постачатись в рамках проекту:

1. Акредитація департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації як суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності:

- здійснення акредитації, переакредитації департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації як суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності у митниці.

2. Митне оформлення товарів, які закуповує Замовник (орієнтовно 10 поставок):

- здійснення організаційних заходів щодо надходження товарів, які закуповує Замовник, на митну територію України, а саме:

 - переговори та узгодження відповідних документів із постачальниками щодо митного очищення товару;

- забезпечення координації діяльності з постачальниками, одержувачами та відповідальними співробітниками департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації;

- погодження з кінцевими користувачами, отримувачами товарів, доставку товарів та документальний супровід цього процесу;

- до моменту поставки товару на митницю, підготовка повного переліку документів, необхідних для митного оформлення товарів (в т.ч. визначити коди товару згідно УКТЗЕД та здійснити попередні розрахунки вартості митних платежів та митного оформлення);

- підготовка повного пакету документів, необхідних для митного оформлення товарів (вантажу);

- розміщення вантажів суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності в зоні митного контролю;

- присутність при проведенні митного (фізичного огляду вантажу);

- підготовка та подача повного пакету необхідних документів для митного оформлення товарів суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності на митницю;

- оформлення митної декларації, додаткових аркушів та інших необхідних документів.

- надавати в митні органи пакет документів, необхідних для митного оформлення. Згідно своїх вповноважень проводити митне оформлення товарів Замовника;

- здійснення інших операцій в галузі митної справи, необхідних для оформлення вантажів Замовника у митних режимах, які передбачені чинним законодавством України та при необхідності виконання доручень по сплаті митних платежів при митному оформленні вантажів Замовника;

- підготовка, оформлення та узгодження із Замовником Актів прийому – передач, накладних здійснення моніторингу документообігу;

- здійснення контролю при відвантаженні товару постачальником;

- надавати додаткові консультації Замовнику щодо вимог митного законодавства України, ознайомлювати Замовника при необхідності з цими документами, попереджувати Замовника про встановлені законодавством України заборони чи обмеження;

Тривалість і місце роботи 

         Консультант забезпечуватиме надання послуг з дати укладання договору до 30 вересня 2020 року або протягом іншого періоду, як буде вирішено сторонами на момент укладання контракту.

Місцем роботи є місто Дніпро, Україна. Також, можливі відрядження по Дніпропетровській області та Україні.

        Умови виконання завдання 

Консультант в рамках виконання завдання буде підпорядковуватись керівнику структурного підрозділу ОДА з питань охорони здоров’я.

З Консультантом буде підписаний договір з фіксованою ціною (стандартна форма договору Світового Банку).

Замовник надасть Консультанту робоче місце, включаючи обладнання необхідне для виконання завдань (телефон, факс, ПК, доступ до Інтернет).

Замовник надаватиме Консультанту інформацію, необхідну для виконання його завдань.

Вимоги до звітності

         Протягом 10-денного терміну після проведення акредитації чи митного оформлення Консультант має надавати Замовнику звіти про надані послуги за формою, встановленою Замовником. Звіт має стисло описувати виконані заходи, досягнуті результати та напрацьовані матеріали.

         Звіти мають бути підготовлені у спосіб, придатний для читання і розуміння Замовником.     

Кваліфікаційні вимоги до Консультанта

Обов’язкові вимоги:

вища освіта ступеня магістра або спеціаліста;

навички роботи з комп’ютером (Microsoft Windows, Word, Excel, MS Project);

наявність 3 і більше років попереднього досвіду роботи митним брокером та досконалі знання  INCOTERMS;

вільне володіння українською мовою та робочий рівень англійської;

вміння виконувати завдання у стислі часові терміни;

підтверджена кваліфікація та право на здійснення митно-брокерської діяльності.

Бажані:

Наявність досвіду роботи в проектах, що фінансуються міжнародними організаціями.

Наявність досвіду митного оформлення медичних виробів та виробів медичного призначення.


Завантажити у форматі doc/pdf

Upload  doc/pdf



Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux