Опубліковано 03 грудня 2021 року, 10:30

За півроку модернізоване приймальне відділення дніпровської лікарні №9 прийняло понад 6 тис пацієнтів   

В оновленому відділенні дніпровської лікарні №9 за півроку прийняли понад 6 тис людей. Після реконструкції там є всі умови для порятунку «важких» пацієнтів. Від комфортних палат до сучасного обладнання. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Розбудовуємо медичну інфраструктуру Дніпропетровщини. Цьогоріч у 13 лікарнях області оновили приймальні відділення. Там можна отримати екстрену медичну допомогу. Якісно та оперативно», – підкреслив Валентин Резніченко.

Реконструкція приймальних відділень – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У приймальному відділенні дніпровської лікарні №9 замінили комунікації, облаштували нові системи опалення, вентиляції та кондиціонування, відремонтували кабінети.

Для роботи є все необхідне обладнання. Зокрема, комп’ютерний томограф, апарат ультразвукової діагностики, електрокардіограф, рентген. Обладнали і палату інтенсивної терапії.  

«Після реконструкції у нас з’явився кабінет УЗД. Проводити обстеження там  можемо цілодобово. Оглядаємо пацієнтів не лише з приймального відділення, а й інших терапевтичних хворих», – відзначила завідувачка приймального діагностичного відділення лікарні №9 Анастасія Котенко.

Окремий вхід – для «важких» пацієнтів із пневмонією та підозрою на COVID. Туди хворих доставляють «швидкі». Далі – направляють до госпітальної бази, що розташована у лікарні.

«Біля окремого входу маємо кабінет комп’ютерної томографії. Це дуже зручно, адже завдяки цьому можемо одразу провести діагностику та виявити COVID. Відділення стало комфортнішим для наших пацієнтів», – розповіла  в.о. медичного директора 9-ї лікарні Тетяна Крайняк. 

У приймальному відділенні 24/7 працюють лікар, дві медсестри та санітарка.

«У мене піднявся тиск, дуже боліла голова. Приїхала на обстеження. Сподобалось нове обладнання, привітний персонал», – розповіла пацієнтка приймального відділення 9-ї лікарні Галина Глущенко.

Цьогоріч приймальні відділення оновили у Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Покрові, Марганці, Миколаєві, Новомосковську, Нікополі, Першотравенську. 

У дніпровській лікарні №9 осучаснили приймальне відділення

Там – нові комунікації,..

..обладнання

Приміщення зробили зручним для людей з інвалідністю

У відділенні – привітний персонал

Є все необхідне для діагностики пацієнтів

Приймальне відділення вже прийняло понад 6 тис людей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux