Опубліковано 13 травня 2019 року, 09:30

Яскрава та комфортна: Дніпропетровська ОДА реконструює опорну школу в Іларіоновому – Валентин Резніченко

Яскравий фасад, затишні класи і нові меблі. Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює опорну школу в Іларіоновому. Нині вже готовий третій поверх, у розпалі – роботи на другому. Підрядники оновлюють стіни та підлогу. Умови навчання покращують для понад 800 дітей. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.   

 «Сучасні школи європейського рівня. Саме такі створюємо на Дніпропетровщині. Реконструюємо навчальні заклади по всій області – старими залишаються лише стіни та юридична адреса. Кипить роботі в Іларіоновому», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.   

 Будівлю опорної школи в Іларіоновому звели у 1965-му. Найбільший заклад району у різні часи приймав від 500 до 1 тис. дітей. Капітального ремонту не було ніколи – меблі вже застаріли, із вікон дуло, дах протікав, комунікації працювали з перебоями.  

 «Зараз наш заклад реконструюють. Це не просто капітальний ремонт. Це створення нового освітнього простору. Школу не впізнати – вона стає затишною та комфортною», – сказала в.о. директора Іларіонівської школи Катерина Філатова.

 Підрядники вже замінили електромережу, опалення, водовідведення та водопостачання. Встановили нові вікна, облаштували дах, утеплили фасад. Оновили внутрішні приміщення на третьому поверсі школи.

 «Дуже комфортно навчатися, адже стало набагато тепліше. Ремонт гарний, цікавий дизайн класів – у кожному яскрава стіна, а їй у тон – і двері», – сказала учениця 5 класу Іларіонівської опорної школи Вікторія Букреєва. 

«Такі зміни мені до вподоби. Кабінети стали більш просторими і світлими. Є інтерактивні дошки та сучасні комп’ютери. Раніше ми лише мріяли про таке, а зараз наші бажання здійснюються», – сказала учениця 11 класу Іларіонівської опорної школи Олександра Поліщук.  

 Нині реконструюють перший та другий поверхи будівлі – оновлюють стіни і підлогу. Незабаром зроблять стяжку, розпочнуть оздоблювальні роботи.  

В Іларіонівській опорній школі навчаються понад 800 дітей.

Дніпропетровська ОДА реконструює опорну школу в Іларіоновому

 Катерина Філатова: «Це не просто капітальний ремонт. Це створення нового освітнього простору. Школу не впізнати – вона стає затишною та комфортною»

Підрядники вже замінили електромережу, опалення, водовідведення та водопостачання

Встановили нові вікна, облаштували дах, утеплили фасад

Оновили внутрішні приміщення на третьому поверсі школи

Вікторія Букреєва: «Дуже комфортно навчатися, адже стало набагато тепліше. Ремонт гарний, цікавий дизайн класів – у кожному яскрава стіна, а їй у тон – і двері»

Нині реконструюють перший та другий поверхи будівлі – оновлюють стіни і підлогу

 Незабаром зроблять стяжку, розпочнуть оздоблювальні роботи

В Іларіонівській опорній школі навчаються понад 800 дітей

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux