Опубліковано 17 квітня 2018 року, 15:30

Ярмарок, фотовиставка та концерт симфонічної музики: у Дніпрі вперше пройде тиждень Ізраїлю

У Дніпрі вперше пройде тиждень Ізраїлю. Для мешканців міста підготували насичену програму: ярмарок, кулінарний майстер-клас, фотовиставку, концерт симфонічного оркестру. Про це стало відомо під час прес-конференції у ДніпроОДА.

«Тиждень Ізраїлю у Дніпрі приурочили до 70-ліття незалежності цієї країни, яке відзначають у 2018-му. Мешканці та гості міста зможуть познайомитися з ізраїльською культурою та традиціями. Для цього підготували насичену програму», - розповів радник голови ДніпроОДА Віталій Литвин. 

Тиждень Ізраїлю розпочнеться у неділю, 22 квітня, на центральній площі Дніпра. З 14.00 до 17.00 там буде ярмарок із майстер-класами. Гостей розважатиме музична група «OnStage», яка співатиме на івриті.

23 квітня о 18.30 у «Менорі» відкриється виставка «Фотопроменад по Ізраїлю» фотографа Бориса Бухмана – одного із найкращих майстрів України.  Її можна буде переглянути протягом тижня у галереї культурно-ділового центру за адресою: вул. Шалом Алейхема, 4/26.

24 квітня до Дніпра приїде учасниця ТВ-шоу «Майстер шеф» Наталя Левензон, яка навчить готувати страви ізраїльської кухні. Місце зустрічі: вул. Набережна Перемоги, 29. Початок – о 17.30.

26 квітня у філармонії ім. Когана пройде концерт симфонічного оркестру. Аби виступити на ньому, спеціально приїде ізраїльський диригент Беньямін Юсупов. Адреса філармонії: вул. Воскресенська, 6. Початок - о 19.00

Завершать тиждень Ізраїлю 29 квітня відкриттям алеї ім. Менахема Усишкіна. У цей день у Молодіжному парку висадять 70 кленів – по одному дереву за кожен рік незалежності цієї країни.

«Це буде непростий для нас, але водночас дуже веселий та цікавий тиждень. Кожен зможе знайти захід на свій смак, - розповів другий секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні В’ячеслав Смоткін. -  Ми хочемо продемонструвати, чого за 70 років досягла маленька держава Ізраїль. Зрозуміло, що за тиждень показати все неможливо. Але ми обрали найголовніші теми». 

Приєднатися до тижня Ізраїлю у Дніпрі можуть всі бажаючі, заходи – безкоштовні. Єдина умова – заздалегідь треба взяти запрошення в Ізраїльському культурному центрі за адресою: вул. Шалом-Алейхема, 4, ліфт А, 10 поверх. Більш детальну програму можна дізнатися за телефоном: (056) 370-32-05 (06).

Віталій Литвин: "Тиждень Ізраїлю у Дніпрі приурочили до 70-ліття незалежності цієї країни"

В’ячеслав Смоткін: "За тиждень показати все неможливо. Але ми обрали найголовніші теми"

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux