Опубліковано 31 жовтня 2018 року, 12:30

Вперше за майже 40 років реконструкцію отримала Васильківська опорна школа – Валентин Резніченко

Яскравий енергозберігаючий фасад, комфортні кімнати, сучасне приладдя та нові меблі. Дніпропетровська ОДА реконструює Васильківську опорну школу. Таке масштабне оновлення навчального закладу – вперше в його історії. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.     

«Учні всіх шкіл Дніпропетровщини мають навчатися в сучасних та комфортних умовах. На цьому наголошує і Президент України Петро Порошенко. Нині в області реконструюємо понад 30 опорних та основних шкіл. Кипить робота  і у Васильківській об’єднаній громаді», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.      

 Будівлю Васильківської школи №1 імені Михайла Коцюбинського звели у 1980 році. 2016-го заклад став опорним – тепер там навчаються діти з п’яти населених пунктів.

 «У нашій школі працюють висококваліфіковані педагоги, учні здобувають якісну освіту. Нині ми беремо участь у всеукраїнському експерименті із впровадження stem-освіти», – зазначила директор Васильківської опорної школи №1 Людмила Фалько. 

 Для того, аби й надалі розвиватися та відповідати потребам часу, навчальний заклад потребував оновлення. На реконструкцію чекали майже 40 років.  Влітку 2018-го за справу взялася Дніпропетровська облдержадміністрація.  

 Підрядники вже замінили дах, вікна та двері. Нині – утеплюють та фарбують фасад. Він – енергоефективний та яскравий. Пізніше замінять всі комунікації та стануть до внутрішніх робіт.

 Всередині будівля стане модерною та затишною. Класи обладнають необхідним приладдям, а ще – зручними пуфами та настільними іграми.

«Мені дуже подобається, що наша школа оновлюється. Це буде дуже красива, різнобарвна будівля. Дуже-дуже красива. Для нас це, насправді, незвичайно», – сказала учениця 7 класу Васильківської опорної школи №1 Віолетта Уланова. 

 У Васильківській опорній школі №1 навчається майже 550 дітей.

 За три роки на Дніпропетровщині реконструювали 70 шкіл.

 Дніпропетровська облдержадміністрація реконструює Васильківську опорну школу №1

 Вже замінили дах,…

 …вікна…

 Реконструкція – вперше за майже 40 років

 Нині підрядники утеплюють та фарбують фасад

 Він буде яскравим

 Віолетта Уланова: «Мені дуже подобається, що наша школа оновлюється. Це буде дуже красива, різнобарвна будівля. Для нас це, насправді, незвичайно»

  Пізніше замінять всі комунікації та стануть до внутрішніх робіт

У Васильківській опорній школі №1 навчається майже 550 дітей

 Людмила Фалько: «У нашій школі працюють висококваліфіковані педагоги, учні здобувають якісну освіту. Нині ми беремо участь у всеукраїнському експерименті із впровадження stem-освіти»

За три роки на Дніпропетровщині реконструювали 70 шкіл

Завантажуємо ще
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux